Politika & Kriminal

Protivnici covid potvrda sinoć prosvjedovali pred stanom Ivice Puljka; odbio ih je primiti

Gradonačelnik je okupljenima rekao da dođu u njegov ured uz prethodnu najavu

FOTO: Screenshot Dugopolje.org/Facebook

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak jučer je uz predstavnike splitskog KBC-a izvijestio javnost o teškom stanju u toj bolnici. “Nalazimo se u izvanrednom stanju. Ovo što sam vidio u bolnici je izuzetno potresno”, rekao je Puljak uputivši pritom apel sugrađanima i ostalima u Hrvatskoj da se cijepe i pridržavaju mjera.

Nekoliko sati nakon tog istupa, ispred stana splitskog gradonačelnika okupili su se prosvjednici protiv covid potvrda. Više desetaka Splićana sinoć je gradonačelniku pozvonilo na vrata, pozvavši ga da izađe i odgovori im na neka pitanja, javlja portal Dugopolje.org.

Pozvao ih da mu dođu u ured uz najavu

Na snimci koju je objavio portal, Puljak nije izašao pred prosvjednike, ali im je navodno poručio da vrijeme i mjesto njihovog posjeta nije primjereno, te da mogu doći do njegovog ureda uz prethodnu najavu.

Prosvjednici su od splitskog gradonačelnika zatražili da izađe na balkon i da ih pozdravi. Nakon što se Puljak nije pojavio skandirali su “nećemo potvrde” i zapjevali “Zovi, samo zovi”, nakon čega su se razišli. Najavili su da će se ispred njegovog stana okupiti i danas.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu