Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Pucnjava kod Karlovca. Jedna osoba ubijena, druga ranjena, upucao ih umirovljenik

U tijeku je očevid

16.09.2022., Karlovac - U pucnjavi u naselju Lemic Brdo u Karlovcu jedna je osoba ubijena, a jedna ozlijedjena. Policijski sluzbenici postupanjem na terenu ubrzo su pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim dogadjajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Policija je blokirala pristup kuci u kojoj se dogodila pucnjava. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Danas nešto prije 18:30 sati u došlo je do pucnjave u naselju Lemić Brdo kod Karlovca. Policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja. Iz PU Karlovačke javljaju da su na mjesto događaja žurno upućeni policijski timovi. Zatekli su jednu mrtva i jednu ozlijeđenu osobu.

Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Ta osoba je pod nadzorom policije.

“Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja”, dodaje policija. Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Pucnjava u Karlovcu Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Umirovljenik pucao iz automatske puške?

Portal Radio Mrežnica neslužbeno doznaje da je počinitelj stariji muškarac, umirovljenik koji je uhićen oko 20:45 sati. Neslužbeno, dodaju, pucao je iz automatske puške.

Mještani su za Radio Mrežnicu rekli da je navodno je spominjao kolege lovce i prijetio im. Svjedoci s Lemić Brda i mještani kažu da je muškarac bio totalno rastrojen, šetao je po mjestu i pucao.

Isti portal javlja kako na terenu doznaju da je počinitelj zločina I.P. te da je ubijeni muškarac također iz naselja Lemić Brdo. Navodno su počinitelj zločina i žrtva u rodbinskoj vezi.

Postupanje policije Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Uskoror opširnije*

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više