Politika & Kriminal

PUZ, upravo: 'Nije bilo ranijih intervencija u obitelji. Policajcima će biti pružena psihološka pomoć'

Iz policije su održali kratku konferenciju za novinare

FOTO: Screenshot/N1

Iz policije su danas u 14 sati kratko izvijestili o ubojstvu djece u zagrebačkom naselju Mlinovi za koje se sumnjiči otac. Nakon policije konferencije za medije održat će i Ministarstvo, te ravnatelj KBC Sestre Milosrdnice.

“Na današnji dan oko 2 sata poslije ponoći, policija je zaprimila dojavu po kojoj su otišli u intervenciju jer je bilo sumnje o samoubojstvu. Na području zagrebačkih Mlinova zatečen je muškarac narušenog zdravstvenog stanja i troje malodobne djece koji nažalost nisu davali znakove života. Dolaskom liječnika utvrđeno je da djeca ne daju znakove života, a muškarac je prevezen u KBC Sestre Milosrdnice”, rekla je Nikolina Grubišić Požar.

Nije bilo prijašnjih intervencija u obitelji

“Kao policija, nismo imali saznanja da je ikada bila intervencija u obitelji. Proveden je očevid, a kriminalističko istraživanje je tijeku”, nastavila je Grubišić Požar.

“Iskoristila bih priliku, pa bi kao policijska službenica, ali i osobno kao majka, izrazila sućut. Mogu vam i reći da će policijskim službenicima biti pružena psihološka pomoć zbog ovog iznimno teškog slučaja”, zaključuje Grubišić Požar

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu