Politika & Kriminal

Razriješen ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak, imenovana privremena ravnateljica

Upravno vijeće mora u roku od 30 dana raspisati natječaj za novog ravnatelja

29.10.2020., Zagreb - U Djecju bolnicu Srebrnjak dosli brzi testovi na koronavirus za male pacijente, a dobili su i nove satore i kontejnere.  Ivo Cule Dumic, ravnatelj bolnice. 
Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL

Upravno vijeće Srebrnjaka Dječje bolnice Srebrnjak je razriješilo ravnatelja Ivu Dumić-Čula. Pet glasova bilo ja za tu odluku dok je jedan bio suzdržan. V.d ravnateljica je postala Duša Markov-Glavaš, također s pet glasova za i s jednim protiv.

Kako javlja televizija N1, upravno vijeće bolnice mora u roku od 30 dana raspisati natječaj za novog ravnatelja bolnice te dodaju kako se na Srebrnjaku nadaju što većem broju kandidata.

Smijenjeni ravnatelj prošlog tjedna ponudi ostavku

Na Srebrnjaku kažu kako nema prepreka ni da jedan od njih bude bivši ravnatelj Boro Nogalo, javlja N1. Podsjetimo, drugostupanjski sud nedavno je presudio da je njegovo razrješenje bilo nezakonito.

Prošlog ponedjeljka je održana prva sjednica Upravnog vijeća Dječje bolnice Srebrnjak, a tada je danas smijenjeni ravnatelj ponudio svoju ostavku. Sjednica je bila prekinuta kako bi se razmotrilo tko će biti v.d. ravnatelja.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu