Politika & Kriminal

Roditelji majke osumnjičene da je zatukla kćerkicu: ‘Muž je tražio da se vrati, da dobiju doplatak’

Ne vjeruju da je njihova kćer kriva za ono za što je terete

Roditelji žene koja je osumnjičena da je na smrt pretukla dvoipolgodišnju kćerkicu Nikoll, večeras su sa svojom stranom priče istupili za Dnevnik Nove TV.

Oboje su uvjereni da njihova kćer nije odgovorna za to što joj se stavlja na teret. Baka djevojčice, s majčine strane, tako govori kako misli da njezina kći nije malenoj zadala fatalne udarce.

“Ne, to moja kćer nije napravila. Mi to ne vjerujemo. Ako i jest, milijun posto smo sigurni da to nije učinila svjesno”, kažu i baka i djed pokojne Nikoll. Dodaju kako, kad kažu da ona to nije svjesno napravila, misle da joj se “nešto dešavalo u glavi”.

Baka kaže da je otac htio novac

Ispričali su i kako ne mogu stupiti u kontakt sa svojom kćeri kojoj su u zatvor poslali odjeću i novac. Na pitanje zašto su njihova kćer i njezin suprug tražili da im se Nikoll vrati iz udomiteljske obitelji, baka odgovora kako su to napravili da bi dobili roditeljski doplatak i financijska sredstva.

“To je muž tražio. Muž. On je bio za to”, kaže. Dodaje i kako od svoje kćeri tako nešto nije čula.

“Ona je meni dvaput rekla da će maloj biti bolje kod udomitelja, govorila je da živi patnički život. Ali on je to tražio samo radi novca. On je nju jako maltretirao, u trudnoći je jako tukao. Ona je nama dolazila plava”, govori.

‘Ona je njega prijavljivala’

Kažu i kako je njihova kćer prijavljivala supruga. “Dođe kući, maltretira ju, tuče, prebija. Kad on ode, ona mene nazove, izjada se. Ona je njega non-stop prijavljivala, no nju nitko nije slušao”, govori majka osumnjičene.

Njezin otac pak dodaje kako nije bila agresivna i kako nije imala kratak fitilj. “Malo je znala zagalamiti dok je bila curica, dok je išla u školu, ali ovako ne”, kaže on dok majka dodaje kako je “bila samo malo glasnija ali ne i agresivna”.

‘Išla je doktoru, nije pomoglo’

Komentirali su i navod da je djevojčica četiri mjeseca imala svrab. Baka malene Nikoll govori kako joj je kćer rekla da je unuku vodila doktoru. “Ako je ona meni lagala i ja ću lagati vama. Rekla mi je da ju je vodila doktoru, da ju je vodila u Slavonski Brod. Dobivala je kreme, vadila je krv, no ništa to nije pomoglo”, kaže.

Oboje su priznali kako unuku nisu vidjeli dvije godine, još otkako je imala tri mjeseca. Upitani idu li sutra na pogreb unuke, baka odgovara da ne zna.

“Možda odem, možda ne odem. Kako se budem osjećala. Ako se budem osjećala teško, neću moći ići”, kaže za Dnevnik Nove TV. Kada se radi o preostalih dvoje unučadi, kažu kako je najbolje dati ih na udomljavanje.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu