Politika & Kriminal

Rupa široka osam metara otvorila se nasred ceste i progutala automobil

Kiša koja je danima padala na Siciliji izazvala je velike poplave i štetu

FOTO: Screenshot

Jedna vozačica na Siciliji je čudom izbjegla ono najgore kada se na cesti otvorila ogromna rupa i doslovno progutala njezin automobil. Vozačica je sekundu prije napustila vozilo prije nego što je ono upalo u rupu.

Osam metara široka rupa otvorila se u srijedu na cesti u gradu Valverde koji se nalazi u pokrajini Catania na Siciliji. Vozači su ostali šokirani prizorom, kao i mnogi prolaznici. Velika rupa je najvjerojatnije posljedica obilne kiše koja je padala danima u toj pokrajini. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci koji su automobil na kraju izvukli dizalicom, javlja RT.

Snažna oluja i obilna kiša koja je padala proteklih dana doslovno je potopila Cataniu, a ceste u toj pokrajini su gotovo neprohodne. Lokalni mediji izvijestili su da su poplavljene i škole, trgovine, garaže, a voda je ušla i u bolnice.

View this post on Instagram

#backtothefuture #ritornoalfuturo #valverde #21102015 #10212015 #oct212015 #october212015 #21ottobre2015 #rain #rainday #rainyday #CATANIA #sicily #sicilia #etna #italia #italy #likes_catania #likes_italia

A post shared by Paolo Lo Castro (@ploky8) on

Nastavite čitati