Politika & Kriminal

Sa zgrade u Osijeku odlomio se komad fasade i pao na kolica s bebom. Sve je okej, nije ozlijeđena

'Jučer je bilo moje dijete, sutra može biti nečije tuđe', komentirala je uzrujana majka

FOTO: Google street view

U Osijeku je jučer sa zgrade u središtu grada pao dio fasade na majku koja je šetala bebu u kolicima. Točnije, dio fasade je pao u sama kolica, kraj bebinih nogu, a dio pored kolica. Srećom, nitko nije ozlijeđen, no majka bebe stare tek nekoliko mjeseci doživjela je šok, piše Večernji list.

“U prvi tren nije mi bilo jasno što se dogodilo, a onda sam podigla bebu da se uvjerim da je dobro. Beba nije ni zaplakala ali zato sam ja jer sam shvatila što je moglo biti”, ispričala je Marina Vejić koja je nakon toga pozvonila stanarima u Županijskoj ulici na broju 11 s čije je zgrade fasada i pala.

Grad odustao od obnove?

“Odmah su gospodin i gospođa izašli i ispričali se. Objasnili su nam da znaju da je to problem i da su već prikupili sve da se fasada sanira, ali Grad je trebao sudjelovati i u zadnji tren je odustao. Tako da pregovori još traju”, priča Vejić te ističe kako to nije problem samo te zgrade u Osijeku.

“Opasne fasade problem su u cijelom Osijeku. Mislim da bi se odgovorni trebali pozabaviti tim pitanjem. Jučer je bilo moje dijete, sutra može biti nečije tuđe. S obzirom koliki je komad pao, mogao je ozlijediti i odraslu osobu”, ističe te pita tko bi odgovarao da se pri padu te fasade nešto loše nekome dogodilo.

Poslali smo upit Gradu Osijeku i odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu