Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

SDP: 'Netko je pucao na sjedište stranke'

Pucano je jučer poslijepodne, iako su u tom trenu u zgradi bili djelatnici, nitko nije ozlijeđen

01.10.2020., Zagreb - Iblerov trg. Saborski zastupnik Pedja Grbin, kandidat za predsjednika SDP-a, odrzao je konferenciju za novinare ispred sredisnjice SDP-a na kojoj je govorio o unutarstranackim izborima u SDP-u. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

SDP je objavio da je jučer pucano na zagrebačko sjedište te stranke. Srećom, nitko nije ozlijeđen, iako su se u zgradi na Iblerovom u tom trenutku nalazili ljudi.

“Jučer, u petak, u popodnevnim satima pucano je na sjedište SDP-a na Iblerovom trgu u Zagrebu. Iako su u tom trenu u zgradi bili djelatnici, na svu sreću nitko nije ozlijeđen”, objavili su, a prenosi N1.

Obavljen očevid

Kako javljaju, “SDP je zgrožen ovim činom kojeg najoštrije osuđujemo. Bilo kakvo nasilje ili napad na imovinu bilo koje političke stranke je neprihvatljivo i za svaku osudu, pogotovo kada se radi o ovako opasnom i naprosto bezumnom činu.

Zbog štete na prozoru obavljen je očevid. Vjerujemo da će policija kvalitetno odraditi svoj posao i što prije pronaći počinitelja”, priopćili su iz stranke.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više