Šef splitskog HDZ-a pozitivan na koronu

Škorić je to sam potvrdio na Facebooku, osjeća se dobro

ZADNJA IZMJENA: kol 8, 2020
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Što se upravo događa s koronavirusom:

Šef splitskog HDZ-a Petar Škorić pozitivan je koronavirus. Škorić je to sam potvrdio na Facebooku.

Kako kaže, blage simptome osjetio je prije proslave Oluje, zbog čega je otkazao svoj dolazak u Knin. Osim blage temperature koju je, kaže, imao prvih par dana, ostalih simptoma nema.

Na godišnjem s obitelji

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: “Nakon pojave blažih simptoma uoči Dana pobjede otkazao sam odlazak u Knin i javio se epidemiologu i podvrgnuo testiranju na koronavirus koji je pozitivan. Dobro se osjećam te osim blaže temperature prvih dana za sada nemam nikakvih drugih simptoma. Prema uputama epidemiologa prijavio sam kontakte koje sam imao 48 sati prije pojave prvih simptoma i osobno o tome obavijestio sve te osobe.

Budući sam na godišnjem odmoru s obitelji i kontakt sam imao s vrlo malim brojem osoba odlučio sam samoizolaciju i borbu s Covidom 19 provesti u miru, u krugu najmilijih, bez nepotrebnog uznemiravanja obitelji i poznanika.

Bez obzira na to što se osjećam dobro i trenutno nemam nikakvih simptoma bolesti pozivam sve da ovu bolest ne doživljavaju olako i da se pridržavate svih mjera kako bi smanjili širenje virusa”, napisao je na Facebooku.

Epizoda s deranjem liste

Inače, gospodin Škorić poznat je, između ostalog, i po onoj epizodi kad je dio HDZ-ovaca odlučio na unutarstranačkim izborima demontrativno poderati njegovu listu za kandidaturu nakon što je pretrčao iz Kovačevog u Plenkovićev tim.

Naime, Škorić je hrabro u jednom trenutku počeo napadati Plenkovića i način njegova vođenja stranke, a njegova potpisna lista objavljena je na web stranici Pobjednički put, unutrastranačke oporbe na čelu s Mirom Kovačem. Tada su svi zaključili da je i formalno dio Kovačevog tima.

No, Škorić je potom na Facebooku iznenadio mnoge i podržao Plenkovića, što je očito izazvalo razočaranje Plenkovićevih protivnika. Nezadovoljstvo dijela HDZ-ovaca tada je demonstrirano snimkom na kojoj se vidi kako je netko poderao Škorićevu listu za kandidaturu.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program