Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Show ide dalje. Bulj za Novu godinu poziva cijelu Dalmaciju u Sinj: 'Dođite svi u slobodan grad'

'Čekamo vas otvorenih ruku', poručio je gradonačelnik Sinja

20.11.2021., Zagreb - Gradjanska udruga "Inicijativa prava i slobode" organizirala je prosvjed protiv COVID potvrda pod nazivom "ZAjedno za Slobodu" koji je krenuo s lokacije Trga zrtava fasizma te je odrediste kolone na Trgu bana Josipa Jelacica. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: Marko Prpic/PIXSELL

Gradonačelnik Sinja i poznati protivnik Covid potvrda Miro Bulj pozvao je sve Dalmatince da za doček Nove godine dođu ‘u slobodan Grad Sinj’.

„Inače imamo bogat program u Sinju, i kulturni i zabavni. Imamo i klizalište! Program za Advent smo imali, ali evo za Novu godinu pozivam sve, vidim da u Splitu svak’ se nećka. U Sinj, u slobodan grad, možete doći na doček Nove godine sa Crvenom jabukom. Još jednom svi u slobodan grad Sinj, ne samo Sinjani i Cetinja, nego cijela Dalmacija, čekamo vas otvorenih ruku sve”, rekao je Miro Bulj za N1.

Čini se da Bulju nije dovoljno to što je Stožer civilne zaštite dozvolio rad ugostiteljskih objekata do dva sata ujutro na Badnjak, Božić i Novu godinu.

Zabava do ranih jutarnjih sati

„Dragi prijatelji, pozivam vas sve u slobodni Grad Sinj na spektakularni novogodišnji koncert Crvene jabuke. Ne propustite zabavu koja će trajati do ranih jutarnjih sati”, napisao je Bulj i na Facebooku.

Podsjetimo, stranka Most, iz čijih je redova gradonačelnik Sinja, objavila je prošli tjedan kako su prikupili 400 000 potpisa za referendumsku inicijativu o ukidanju Covid potvrda. Ipak, potpise još nisu predali Saboru. To će, kako su najavili, učiniti 24. siječnja.