Sjećate se kako se pisalo da je žigosana cura sama htjela ono U? Ovo su poruke koje o njoj pišu

Njezini školski kolege u WhatsApp grupi pišu kako će ju ubiti i da je kurvet***

ZADNJA IZMJENA: velj 11, 2019

Priča djevojčice iz Zadra, koju je kolega iz razreda žigosao slovom U, dobila je nastavak. Portal Vijesti.hr danas je objavio ogavne poruke koje su djeca iz razreda o njoj objavljivala u WhatsApp grupi. Među ostalim, pisali su kako će ju “ubiti” i da je “kurvet***”.

U nekom trenutku smjer se promijenio pa se činilo da bi se priča u javnosti mogla okrenuti protiv žrtve. Jedan lokalni medij objavio je njezinu sliku u ustaškoj majici uz citate kako je sama htjela to U na ruci.


Vijesti.hr

Policija prijavila 15-godišnjaka koji ju je opekao

Njezin tata tada je objasnio kako je 15-godišnjakinja tu majicu kupila tijekom ekskurzije u Vukovaru. Još zanimljivije, tvrdi kako su upravo profesori sugerirali učenicima da kupe majice jer prihod od prodaje ide za pomoć Vukovaru.

Tata ove 15-godišnjakinje novinarima je rekao i kako su joj neki učenici prijetili i govorili kako joj je bolje da se više nigdje ne pojavljuje. Prijetnje su navodno prestale tek nakon što je s pričom izašao u medije.

Policija je, inače, u petak objavila kako su protiv 15-godišnjeg učenika 1. razreda Ekonomsko-birotehničke škole u Zadru, koji je kolegicu opekao užarenim vrhom upaljač,a podnijeli kaznenu prijavu zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program