Škoro ne misli da je problem što pacijentima bolnice parking naplaćuje 15 kuna: ‘Cijenu određuje tržište’

Miroslav Škoro gostovao je u RTL-u Danas

ZADNJA IZMJENA: ožu 4, 2020
Foto: RTL/Screenshot

Miroslav Škoro upravo je gostovao u RTL-u Danas gdje je govorio o svojoj novoosnovanoj stranci, odnosno pokretu kako inzistira da ju se zove. Gospodin Škoro gotovo ni na jedno pitanje novinarke Damire Gregoret nije odgovorio konkretno.

Recimo, nije htio reći preferira li Plenkovića ili Kovača za šefa HDZ-a, s kim će potencijalno koalirati nakon parlamentarnih izbora, tko su za njega ‘crni vragovi’ o kojima priča i tako dalje. Pričao je i o novoj migrantskoj krizi te je ponovio da hrvatsku granicu treba štititi i da je na nju već trebalo postaviti vojsku pa i nekakve ograde. Rekao je i da se “migrante pušta u Europu kao što mi puštamo vodu”.

Gregoret je Škoru pitala i zašto još nije objavio imovinsku karticu, što je do sada nekoliko puta najavljivao. Opet je rekao da će ju objaviti. Prvo je obećao da će to biti već sutra, no onda se ispravio da će to biti “kroz idućih nekoliko dana jer za ispunjavanje treba vremena”. “Ne znam zašto je to toliko važno”, kaže.

Ne vidi problem što bolesnicima skupo naplaćuje parking

Novinarka je Škoru pitala i je li suvlasnik tvrtke koja naplaćuje parking ispred bolnice Merkur, o čemu je prvi pisao Telegram. “Jesam”, kratko je odgovorio Škoro.

Mislite li da je moralno da se ljudima koji dolaze u bolnicu parking naplaćuje 15 kuna, budući da se stalno pozivate na narod, pitala je novinarka. On je rekao da tu cijenu “određuje tržište”. Rekao je i kako je on suvlasnik te tvrtke, a ne direktor i da on ne određuje cijenu. “Trebalo je investirati puno novaca da se naplaćuje taj parking. Nije mi cijena moralno upitna”, odgovorio je Škoro.

Telegram je prošlog tjedna ekskluzivno otkrio da je Škorina supruga Kim Ann izvukla zemljište iz propale firme za čudno malu cifru. Radi se upravo o zemljištu na kojem pacijentima i posjetiteljima bolnice Merkur sada naplaćuju parking 15 kuna na sat. Više možete pročitati ovdje.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program