Škoro se opet jada da je krivo shvaćen: ‘Evo na koga sam mislio kad sam rekao da će dobiti po prstima’

Objašnjavao je da nije mislio na žene koje mu dižu srednji prst

ZADNJA IZMJENA: lip 20, 2020

Miroslav Škoro danas je u Osijeku pokušao objasniti svoju jučerašnju izjavu da će svi oni koji mašu prstima dobiti po tim prstima kad oni dođu na vlast.

Tvrdi kako je opet krivo shvaćen i da nije mislio na žene koje mu masovno dižu srednji prst zbog njegove izjave da bi se silovane žene prije odluke o pobačaju trebale konzultirati sa svojim obiteljima. Mislio je, kaže, na one koji kradu.

“Ta fraza je kraj jednog mog izlaganja u kojem sam govorio o onima koji kradu. To se vidi, ali nažalost to su prenijeli samo neki portali. Govorio sam o ljudima koji se bave pljačkom države, govorio sam o tome da Hrvatska proizvede, bez obzira koliko smo u krizi, 350 milijardi godišnje BDP-a, a da ovi političari kontroliraju 180 milijardi i jako puno toga bude i u koruptivnim aferama, pa sam rekao da mogu mahati tim svojim prstima, a onda će dobiti po tim prstima. Dakle, radilo se o krađi”, rekao je Škoro danas.

Koalicija oko srednjeg prsta

Konstatirao je kako se vidi da je “u tijeku formiranje koalicije oko srednjeg prsta koju su ustvari pokrenuli bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović, premijer Andrej Plenković i “njegov trabant” Gordan Jandroković, glavni tajnik HDZ-a.

Prozvao ih je da ignoriraju volju hrvatskih birača i referendumskih inicijativa, da su u koaliciji s ljevicom u Klubu zastupnika Europskih pučana u EU parlamentu, u kojoj su i ljudi srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Poslao poruku i bivšoj predsjednici

Telegram je jučer prenio točan citat iz istupa Miroslava Škore. Rekao je ovako: “Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru, ali ono što je sigurno, kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima”.

U istom istupu osvrnuo se i na bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović koja mu je također pokazala srednji prst. Rekao je kako je ona “pokazala srednji prst svim vjernicima, svim Hrvatima, svim građanima, svima onima koji su prozreli koliko je ona licemjerna, kao i Plenković i Jandroković koji su ju podržavali”.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program