Gdje je Škoro pronašao sve te veseljake? U Sabor gura i šefa općine koji je kažnjen jer je svom kafiću davao javnu površinu u zakup

U jednom drugom slučaju, nakon kaznene prijave policija je Martinu Kordiću oduzela traktor

ZADNJA IZMJENA: lip 28, 2020
Foto: PIXSELL

Miroslav Škoro opet ima problem zbog ljudi koje je stavljao na listu. Telegram je jučer otkrio kako je za parlament kandidirao ženu s pravomoćnom osudom zbog pomaganja mafiji i ona se danas povukla iz kampanje, a Jutarnji list upravo je otkrio zanimljivu zgodu jednog od njegovih kandidata u V. izbornoj jedinici.

Policija mu je oduzela traktor

Martin Kordić, osmi na toj slavonskoj listi, inače vodi općinu Vođinci, a Povjerenstvo za sukob interesa prošle ga je godine kaznilo s 5000 kuna. Izveo je zanimljiv luping: tri godine zaredom, 2014., 2015. i 2016., kao načelnik općine javnu je površinu davao u zakup sam sebi, odnosno ugostiteljskom obrtu čiji je vlasnik.

Jutarnji dalje piše kako je načelnika Kordića njegov bivši poslovni partner svojedobno prijavio i za utaju poreza i krađu traktora, no ta je prijava protiv njega odbačena. Zanimljivo, policija je Kordiću svejedno oduzela spomenuti traktor i radni stroj.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program