Sprema se prosvjed protiv Bandića; pozivaju se građani da u petak u 19.00 izađu na balkone s loncima

Kako u vrijeme pandemije ne dolazi u obzir da se napuni Trg bana Jelačića, prosvjed će se održati na - balkonima

ZADNJA IZMJENA: tra 2, 2020

Nema sumnje da će se Milan Bandić ovih dana baviti teškim poslom pretraživanja internetskih prostranstava za kakvim PDF-om Krležinog hita “U registraturi” (budite ljudi, pošaljite link čovjeku), a posao bi mu se mogao dodatni zakomplicirati u petak navečer.

Poznati zagrebački glumac i zastupnik u Gradskoj skupštini Marko Torjanac, pozvao je naime svoje sugrađane na prosvjed protiv Milana Bandića. Kako u vrijeme pandemije ne dolazi u obzir da se napuni Trg bana Jelačića, pa čak ni da se građani međusobno približavaju na manje od dva metra, prosvjed će se održati na – balkonima.

Torjanac je, naime, svoje sugrađane pozvao da u petak, 3. travnja, od 19.00-19.05 izađu na svoje balkone i loncima, poklopcima i zviždaljkama pokažu svoje nezadovoljstvo vođenjem grada i zahtjev za ostavkom gradonačelnika.

Dragi fb prijatelji,Izađimo na prosvjed sutra, u petak, 3. travnja u 19h na balkone i prozore i bukom loncima, poklopcima i zviždaljkama od 19-19.05 pokažimo nezadovoljstvo vođenjem grada i zahtjev za ostavkom gradonačelnika.Podijelite ovaj poziv našim sugrađankama i sugrađanima.

Gepostet von Marko Torjanac am Donnerstag, 2. April 2020

Pošaljite Telegramu svoje videe

Građanski prosvjed, obzirom na reakcije na posljednje Bandićeve poteze i istupe, mogao bi tako biti prilično glasan. No, teško da će i to impresionirati čovjeka koji je danas, govoreći o zakonu o obnovi grada uzdrmanog stoljetnim potresom, izjavio:

“Meni se nigdje ne žuri”. A vjerojatno će mu dosta fokusa odnijeti i ta potraga za vražjim Krležom…

* Ako vam se da, pošaljite Telegramu video s prosvjeda u vašem kvartu. Rado ćemo ga objaviti (na mail: [email protected] ili na Facebook)

Jasmin Klarić
Telegram autor
565 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program