Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Stevo Culej je ponovno senzacionalan; na Facebooku je objavio ratni plan, nije nam baš jasno što bi trebala značiti 'topnićka p.'

Zašto bi saborski zastupnik objavio ratni plan u 2019. nije baš sasvim jasno

HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej jučer je na svom Facebook profilu ponovno bio senzacionalan. Naime, gospodin Culej objavio je fotografiju nekakvog zemljovida, slikanog na stolu (pretpostavljamo) kafića na kojem se jasno vidi brend jednog popularnog piva, a fotografiju je potpisao s riječima “IMAM PLAN”.

Na karti se jasno vidi područje općine Ivankova, u blizini Vinkovaca. Gospodin je u kut postavio i papirić s oznakama strana svijeta, a na sredini papira je istaknuo i mjerilo, 1:5000. U donjem lijevom kutu vidimo i legendu, pa možemo iščitati simbole za tenkove, mitraljeska gnijezda, logistiku, prvu pomoć, ali i glavni i pomoćni plan napada. Što točno predstavlja “topnićka p.” nam nije baš sasvim jasno.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2403225609949556&id=100007864215775

“A sad kad sam na godišnjem, nemoj da me zajebavaš”

Naravno, nije također ni sasvim jasno zašto bi jedan saborski zastupnik crtao ratni plan, a još manje zašto bi ga objavio na Facebooku. Moguće je također da se radi o nekom starom ratnom planu, odnosno uspomeni na Domovinski rat. Isto su pomislili i novinari 24sata, koji su odlučili i nazvati gospodina Culeja.

“Slušaj me ti iz 24sata, zašto me ometaš na moj rođendan?”, odgovorio im je čim se javio. “Ja imam svoj plan, a ti očito imaš svoj. Otkud ti pravo da me uznemiravaš?”, nastavio je. Kada su mu novinari rekli da je dužan odgovoriti na novinarska pitanja, Culej im je jednostavno poručio: “Slušaj ti, moje radno vrijeme je završilo. Kad mi počne zasjedanje, onda me zovi. A sad kad sam na godišnjem, nemoj da me zajebavaš”. Nakon toga, poziv je završio.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više