Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Što znamo o slučaju mrtve maloljetnice: priveden je muškarac, policija pretražuje stan u kojem je možda umrla

Još uvijek nije potvrđeno da se radi o nasilnoj smrti

16.02.2020., Zagreb - Zgrada u Ulici Senova gdje je policijski ocevid u stanu u kojem je priveden muskarac koji je povezan sa smrcu maloljetnice koja je umotana u tepih ispred zgrade u Zemljakovoj ulici. Dolazak osumnjicenog u pratnji policije. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Zbog sumnje da je povezan sa smrću maloljetnice čije je tijelo u subotu pronađeno u zagrebačkom naselju Sopot u policiju je priveden 30-godišnji muškarac, neslužbeno se doznaje iz izvora bliskih istrazi.

I dok policija službeno ne iznosi detalje ovog slučaja, neslužbeno se doznaje da kriminalisti pretražuju prostor gdje je djevojka preminula kako bi doznali je li riječ o ubojstvu.

Maloljetnica zamotana u tepih

Ranije u nedjelju policija je izvijestila da je utvrdila identitet mrtve djevojke pronađene u subotu u Novom Zagrebu. Riječ je o maloljetnici, a kriminalistička istraga vezana za okolnosti pronalaska tijela se nastavlja, priopćila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Tijelo mrtve djevojke pronađeno je jučer oko 7,20 sati u novozagrebačkom naselju Sopot u Zemljakovoj ulici, na ulazu u podrum zgrade. Nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Prema pisanju medija tijelo mrtve djevojke zamotano u tepih pronašli su stanari koji su obavijestili policiju.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više