Politika & Kriminal

Strašan zločin u Australiji. Sumnja se da je Hrvatica ubila svoje troje djece i sebe

Susjedi kažu da se posljednjih nekoliko tjedana ponašala čudno

FOTO: Facebook

Policija u australskoj Victoriji u jednom je obiteljskom domu pronašla četvero mrtvih, troje djece i majku, piše Daily Mail. Porijeklom su iz Hrvatske.

Sumnjaju da je djecu, 7-godišnju Claire, 5-godišnju Annu i 3-godišnjeg Matthewa ubila majka, 42-godišnja Katie Perinović koja je nakon toga počinila samoubojstvo.

Suprug je na slobodi

Policija je tijela pronašla u četvrtak u obiteljskom domu nakon što je sve hitne službe nazvao 48-godišnji Tomislav Perinović, suprug Katie Perinović. Istražitelji su u izjavi za medije potvrdili da Perinović nije bio uključen u čin ubojstva te da je pušten iz zatvora.

Susjedi obitelji kažu da se Katie Perinović posljednjih nekoliko tjedana ponašala čudno. “Prije nekoliko tjedana Katie je s djecom bila na rođendanu moje kćeri. Bila je neobično tiha i nikada nisam vidjela da se tako ponaša. I nekoliko drugih mama primijetilo je njezino čudno ponašanje”, rekla je susjeda Marie Groves.

Prije tri mjeseca, pak, Perinović je iznenadno dala otkaz na poslu gdje je godinama radila kao psihoterapeutkinja. Njezini prijatelji sumnjaju da je razlog depresija. Herald Sun piše kako su Perinovići hrvatskog porijekla te da je Katieno djevojačko prezime bilo Blažević.

Nastavite čitati