Politika & Kriminal

Štromar je uzvratio Bandiću na onu izjavu o kihanju njegovih zastupnika. Preporučio mu je da jedu špeka i luka

Bandić je rekao da više ne bi bili ministri kad bi se njegovi zastupnici razboli na dan glasanja u Saboru

FOTO: Screenshot/N1

Nakon što su danas novinari upitali zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića brine li ga da će ministar graditeljstva Predrag Štromar blokirati GUP, a on im odgovorio da o tome ne razmišlja te da bi bilo bolje da Štromar razmišlja o njemu “jer svi su ministri zahvaljujući 13 ruku Stranke rada i solidarnosti”, oglasio se i sam prozvani ministar, ujedno i potpredsjednik Vlade.

“Vidim da me gradonačelnik Bandić ponovo spominje”, piše Štromar na Facebooku u uvodu svog odgovora Bandiću. Gradonačelniku je poručio da ne treba brinuti o njemu te ističe kako se slaže da se svatko treba baviti svojim poslom.

13 ministara i kihanje

“Njegove službe, kako je i sam rekao, trebaju riješiti 9000 primjedbi na GUP, a na Ministarstvu je da, kad prijedlog GUP-a dođe, provjerimo je li u skladu sa Zakonom. A ako su njegovi zastupnici prehlađeni, mogu preporučiti Lupocet ili Maxflu, za prevenciju najbolje svaki dan malo špeka i luka”, napisao je Štromar.

Vidim da me gradonačelnik Bandić ponovo spominje 😃Ne treba brinuti o meni, čak se i slažem s tim da se svatko treba…

Gepostet von Predrag Štromar am Mittwoch, 14. August 2019

Bandić je danas, na pitanje novinarke N1 televizije brine li ga da će ministar graditeljstva Štromar blokirati GUP, rekao da ne razmišlja o Štromaru te da je bolje da on razmišlja o gradonačelniku jer svi su ministri zahvaljujući 13 ruku Stranke rada i solidarnosti. “Dok se ne razbole ili ne počnu kihati zastupnici Stranke rada i solidarnosti oni su (ministri op.a.) na funkciji, ako bi zastupnici otišli na ručak jedan petak kada sa glasa više nisu ministri”, poručio je Bandić.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu