Stvarno nije teško pogoditi tko je siroti komentirao gospodina koji je hodao do Zagreba nakon što je sve završilo

Šef SDP-a Davor Bernardić, s malim je zakašnjenjem, istupio na Twitteru

ZADNJA IZMJENA: tra 5, 2018

Saša Pavlić posljednjih je nekoliko dana pješačio od Rijeke do Zagreba noseći veliki križ. Hodao je kako bi poslao poruku da se novac za kupnju rabljenih vojnih aviona mogao potrošiti na lijekove za bolesnu djecu.

Pavlić je danas u 11 sati došao na Markov trg, sastao se s premijerom Andrejem Plenkovićem i nakon dvosatnog sastanka poručio kako je želio samo prenijeti poruku i da je ovime njegova medijska epizoda završena.

Sve završi i onda se javi Bernardić

Nominalni šef oporbe Davor Bernardić pokušao je na svemu tome skupiti malo političkih poena, ali je, kao i nebrojeno puta dosad, reagirao pomalo prekasno. Naime, nešto nakon 16 sati, Bernardić je na svom Twtitteru napisao kako su, ako pitati premijera i Vladu “stari izraelski avioni nacionalni interes, ali ne i liječenje bolesne djece”.

Hrvatska od Izraela nabavlja 12 F-16 borbenih aviona za pola milijarde dolara. No, premda od SDP-ovaca stižu kritike, na institucionalnoj su razini kupnju aviona podržali – prvo na saborskom Odboru za obranu kada su glasali za kupnju aviona, a onda i na Vijeću za obranu.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program