Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Sumanuti video. Učiteljica pedagoginju u školi u Krapinskim Toplicama naziva gorom od četnika i huška na nju

Prozvala je i razrednicu dječaka koji ne ide u školu, ali i medije

FOTO: Screenshot/Facebook

Virovitička učiteljica Bernarda Jug, koju su djelatnici zabočkog centra za socijalnu skrb prijavili jer im je prema pisanju 24sata slala uznemirujuće poruke, objavila je na Facebooku video u kojem proziva pedagoginju škole u Osnovnoj školi Krapinske Toplice zbog dječaka kojem zbog nenošenja maske ne dozvoljavaju da pohađa nastavu.

U svom videu, Jug pedagoginju proziva imenom i prezimenom pri čemu ističe da je “gora od četnika” te poziva svoje pratitelje da nađu njen profil na Facebooku i da joj pišu. Jug je kazala kako dječaku nije dozvoljeno da ide na toalet i to tijekom nastave od šest sati jer ne nosi masku, te je zato prozvala pedagoginju.

“Mi se čudimo četnicima što su radili u ratu, silovali i klali Hrvate, a gledajte ovo u školi. Jedna pedagoginja stoji na vratima tijekom cijelog odmora i ne pušta dijete iz učionice na wc. Zagorska sotona, ljudi jel’ vama jasno koliko je to strašno, ona je gora od četnika… Što biste joj vi napravili da ste roditelji toga djeteta. nabrusite se.. takvih ima četnika… sada imamo četnika u hrvatskim školama, sotone i ubojice, zlostavljačice”, govorila je Jug u svom videozapisu.

Napad na razrednicu i prijetnje

Jug je također rekla kako razrednica nije na to reagirala, a da je još jedna učiteljica prijetila učeniku preko djece iz škole. Također je navela kako dječaku pišu neopravdane, a da mu ne daju u školu. “Kakvu ćemo odgovornost tražiti za te ljude?”, govori Jug u videu. “Tek sada će biti rata, tek sada, oni su rat započeli. Moglo je sve mirno i lijepo”, viče Jug u videu pozivajući, kako je rekla vaksere, da je sada slobodno napadaju zbog onog što govori.

“Da sam ja ta žena, ja disala više ne bih. Imate sreće da ja nisam mater, a još više ćaća. Taj ravnatelj i ta žena više ne bi hodali ni pod brnjarom. Takvi nisu zaslužili da rade u školi, da hodaju zemljom. Treba ih poslati na Goli otok pa nek’ kucaju kamen od kamen cijeli dan na suncu, bez vode, bez ičega. Neka mi proba netko reći da pretjerujem. U stanju sam stati pred bilo koju sotonsku kuću i pobijediti ih sama. Jer ja sam u pravu, zagovaram istinu, pravdu. Živi bog je u ovome, a vi ste nule, sotone i vi ste gotovi”, rekla je Jug.

Također je medije nazivala sotonskim kućama, te izjavila kako će se vidjeti koja to spremačica glumata da joj je loše nakon upada antimaskera u školu. “Ministre Fuchsu, reci ti meni koliko si danas puta s**o i pišao? Koliko puta si pijuckao kave, legao, odmarao? Koliko su danas svinje i krave vršile nuždu? Učenik to nije smio, zbog ravnatelja Samsona”, upitala je

Dok je svaka životinja danas mogla vršiti nuždu kad god je imala potrebu, naš učenik Nikola to nije mogao punih 6 školskih sati! Zabranjivali su mu to jer nema brnju!

Posted by Bernarda Jug on Friday, September 10, 2021

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više