Telegram prvi doznaje: HDZ-ovac koji se zabio u dva auta pa pobjegao, brisan je iz stranke

Stjepan Vukušić, o čijoj je aferi prvi izvijestio Drago Hedl, više nije član HDZ-a

ZADNJA IZMJENA: tra 16, 2019

Telegramov istraživački novinar Drago Hedl danas je doznao kako je Stjepan Vukušić, član Gradskog odbora HDZ-a Požege i koordinator poslovanja tamošnje gradske tvrtke Tekija, u petak skrivio prometnu nesreću i pobjegao s mjesta događaja.

Dr. Željko Glavić, predsjednik Županijskog odbora HDZ Požege, potvrdio je ranije danas Telegramu da zna za taj događaj, te da će večeras na sastanku Gradskog odbora HDZ-a protiv Vukušića tražiti poduzimanje odgovarajućih sankcija.

Slučajevi koje je istražio naš reporter

Tako je doista i bilo. “Večeras u 19.00 Stjepan Vukušić odstupio je sa svih funkcija te je brisan iz stranke”, kazao nam je maloprije dr. Glavić.

Epilog je to nove afere u Požegi o kojoj je prvi pisao Telegram. Nakon incidenta s pokušajem podmićivanja, Franjo Lucić promptno je dao ostavku na sve funkcije u stranci. Naš reporter zatim je prvi doznao kako je supruga nasilnog župana završila u bolnici nakon premlaćivanja, što je na kraju dovelo do izbacivanja gospodina Tomaševića iz HDZ-a. Slično je završila i Marijana Obradović, kuma ministrice Žalac čiji se složen skandal počeo rasplitati tek kada je, tri mjeseca nakon nesreće koju je skrivila, njezin slučaj istražio Drago Hedl.

Ranije je Hedl otkrio i milijunsku prevaru u gradnji škole zbog koje je sada u tijeku istraga protiv gradonačelnika Požege, pisao je o gradskom kazalištu koje nema ni jednog glumca ali je uprava zaposlila četvrtu osobu u tehničkim poslovima, zatim o dogradonačelnikovoj kući i BMW-u do kojih je došao naglo. Posljednjih tjedana Telegram se intenzivno bavi začudnim zbivanjima oko lokalnog šefa policije.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program