Politika & Kriminal

Teška nesreća na Korčuli: auto se zabio u stablo, poginula trojica mladića iz istog mjesta

Stradali su 19-godišnji vozač te 22-godišnji i 24-godišnji putnik

Rano jutros, u 00:45 sati, na cesti između Vele Luke i Blata na Korčuli došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su smrtno stradala trojica mladića, javlja policija.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak, upravljajući autom dubrovačkih registrarskih oznaka, krečući se iz smjera Blata u pravcu Vela Luke, zbog brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika (nepregledan zavoj, mokar kolnik, smanjena vidljivost) izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo izvan kolnika i udarilo u stablo, dodaje se u policijskom priopćenju.

Nisu bili vezani

U vozilu su se nalazila još dvojica mladića u dobi od 22 i 24 godine. Od zadobivenih ozljeda sva trojica mladića su poginuli na mjestu prometne nesreće. Tijekom jutra je objavljeno kako su svi stradali mladići bili mještani Smokvice na Korčuli.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid kojim je utvrđeno da nitko od nastradalih tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Tijela stradalih mladića su prevezena na Odjel patologije dubrovačke bolnice.

[ TJEDAN DANA ŽALOSTI ]

Posted by Općina Smokvica on Sunday, January 2, 2022

Kuzma Tomašić, načelnik Općine Smokvica na Korčuli, donio je odluku o proglašenju tjedna žalosti od sutra, 3. siječnja, do 10. siječnja 2022. godine.

Tjedan žalosti obilježava se obveznim isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Općine i na drugim javnim zgradama i mjestima. U tjednu žalosti neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, objavljeno je.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu