To vam je društvo visokih političara. Bujanec plasira laž o bivšoj frendici, predsjednici, da bi pomogao novom frendu, Škori

Manipulacije i teorije zavjera kojima se bavi neformalni glavni PR-ovac nekih od najistaknutijih aktera hrvatske scene

ZADNJA IZMJENA: pro 7, 2019

U masi reakcija na plakate s izbornim sloganima na ćirilici, koje postavlja Srpsko narodno vijeće, izdvaja se zgodna manipulacija Velimira Bujanca, čovjeka kojem je predsjednica RH godinama davala legitimitet. Oni su se, znamo, u međuvremenu posvađali, pa sad njegove usluge koristi drugi predsjednički kandidat, Miroslav Škoro.

Svi mediji objavili su vijest kako je Srpsko narodno vijeće postavilo plakate sa sloganima troje najpopularnijih predsjedničkih kandidata, na ćirilici, s idejom skidanja stigme s tog pisma. SNV je, dakle, osim slogana Miroslava Škore i Zorana Milanovića izdvojio i slogan Kolinde Grabar Kitarović, no njezin bivši prijatelj bez obzira na to plasirao je zgodnu teoriju zavjere. U svom novom istupu smislio je tezu – plakat za Miroslava Škoru na ćirilici, postavila je predsjednica, u komplotu s Miloradom Pupovcem.

‘Očekujemo nove napade’

Jedan od argumenata mu je i taj da je plakat postavljen u Zagrebu, a predsjednica se ovih dana posebno kompromitira prijateljstvom s optuženim gradonačelnikom pa Velimir Bujanec zaključuje: “Ćirilićni plakati sigurno ne smetaju Milanovića, Plenki je u koaliciji s Pupijem i imaju svoju favoritkinju – dakle, provokacija je usmjerena ponajprije protiv Miroslava Škore… Plakat je snimljen u Zagrebu, čiji gradonačelnik također podupire KGK…”.

U nastavku posta potvrđuje svoju funkciju neformalnog glavnog PR-ovca Miroslava Škore i zaključuje ovo: “Veselimo se novim napadima i jedva čekamo odgovoriti na njih. Dobro ćete ih razumijeti, to vam obećajemo! SAD IL’ NIKADA!”. Time se, da sumiramo, bavi društvo visokih hrvatskih političara.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program