Todorić piše kako je Martina Dalić mailom članu Uprave Agrokora prijetila uhićenjima

Navodi kako im je Dalić prijetila uhićenjima ako ne potpišu Lex Agrokor

ZADNJA IZMJENA: ruj. 28, 2017
Foto: PIXSELL

Ivica Todorić objavio je novi post na svom blogu. Piše o tome kako se njemu i njegovoj obitelji “prijetilo i na nas i na nas vršio pritisak da potpišemo aktivaciju Lexa”.

Kaže kako će o tome govoriti detaljno u okviru postupaka koje pripremaju. No, sada je, kako kaže “radi interesa javnosti”, objavio nekoliko “drastičnih” detalja koje prenosimo:

“1. Prijetnje Martine Dalić u sitne noćne sate

Martina Dalić u više je navrata (zadnji put u velikom intervjuu Jutarnjem listu) tvrdila da je Lex Agrokor bio zadnja opcija i da bi joj bilo puno draže da je Uprava sama našla rješenje. Međutim, na dan 28. ožujka, nakon što je Agrokor ulagao ogromne napore za Stand Still, koji je na kraju i većina Agrokorovih banaka potpisala, Martina Dalić šalje članu Uprave Agrokora prijeteći mail, u 2:30 u noći, u kojem prijeti uhićenjima ukoliko se Lex ne potpiše. Neka demantira, ako se usudi.

2. Prijetnje Martine Dalić Anti Todoriću na sastanku s Antoniom Alvarezom

Na sastanku u Vladi RH, gdje su se susreli Antonio Alvarez, Ante Todorić i Martina Dalić, Martina Dalić prijetila je Anti Todoriću uhićenjem njega i čitave obitelji ukoliko ne potpišu Lex Agrokor.

3. Prijetnje Ante Ramljaka SMS-om

Ante Ramljak šalje SMS-om prijetnju članu Uprave Agrokora na dan 25.03. SMS je poslan nakon što je Ramljak (nije jasno u kojoj funkciji, tada nema ni Lexa, ali Ramljak tada intenzivno pregovara s raznim dionicima kao predstavnik Vlade) saznao za Agrokorove razgovore o Stand Stillu. U bijesnom SMS-u tvrdi da prekida svu komunikaciju i da će svi koji su u to uključeni odgovarati. Ovo su samo neke od silne količine prijetnji i pritisaka. Nezgodna stvar je što se mailovi i SMS-ovi ne mogu izbrisati…”