Politika & Kriminal

Tomašević nakon trijumfa: 'Pobijedit ćemo uzdignute glave!'

Večerašnji veliki pobjednik obratio se građanima

FOTO: Vjekoslav Skledar/Telegram

Tomislav Tomašević obratio se građanima nakon današnjih senzacionalnih rezultata. “Večeras su građani Zagreba glasno rekli Da! promjeni. Večeras su glasno rekli da kao grad Možemo!“, počeo je.

“Pokazali smo da možemo zelenije, da možemo pravednije, transparentnije, bolje. Danas su građani Zagreba jasno rekli da ovaj grad ne pripada interesnoj kliki nego svima nama koji ovdje živimo. Rekli su Zagreb je naš!

Hvala stotinama volontera i volonterki koji su na kišu i na Suncu stajali na štandovima i obilazili grad. Hvala svim građanima i građankama koji su nam danas dali povjerenje. Čestitam i svim kandidatima u ostalim gradovima.

Nikome nećemo biti dužni

Danas smo u Zagrebu napravili jedan i pol od dva potrebna koraka da oslobodimo ovaj grad od korupcijske hobotnice. Potrebno je još pola koraka da promijenimo sustav i uhvatimo korak s ostalim europskim metropolama.

Nema opuštanja, pred nama je još dva tjedna borbe i dat ćemo sve od sebe. Fokusirat ćemo se na pozitivnu kampanju i nuditi rješenja, kao i dosad, za razliku od nekih naših protukandidata. Pobijedit ćemo za dva tjedna uzdignute glave i svima ćemo moći pogledati u oči. Pobijedit ćemo bez da ikome ostanemo dužni.

Potreban je još jedan taj korak, za promjenu koja se već vidi i osjeća. Pozivam sve građanke i građane da naprave još taj jedan korak. I idemo u pobjedu!”

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu