U ovom videu Kuščević daje savjete kako zaraditi 5 milijuna kuna do 44. godine. Nema dalje

Čovjek je zbilja stao pred kameru i krenuo s: 'vrlo jednostavno...'

ZADNJA IZMJENA: lip 24, 2019

N1 televizija danas je opet napravila odličan posao pred Vladom. Njihov novinar Elvir Mešanović probio se do Lovre Kuščevića i postavljao mu dobra pitanja, referirajući se na činjenicu da je on najbogatiji ministar u Vladi, a prije politike imao je samo jedan biznis koji je propao s milijun i 300.000 kuna duga, a ni jednu od brojnih nekretnina pritom nije naslijedio.

Tako je, između ostalog, nastao i ovaj video u kojem aktualni ministar i nekadašnji načelnik savjetuje građane kako se obogatiti. Apsolutno je nemoguće izdvojiti sve divote u ove 44 sekunde, na nekoliko razina, pa smo se trudili transkribirati ih što točnije.

N1: Možete li dati savjet kako da neki mladi Hrvat do 44. rođendana Gospodin Kuščević mrtvo-hladno stao je pred kameru i krenuo objašnjavati.

KUŠČEVIĆ: Pa vrlo jednostavno. Tako da kao đak srednjoškolac radi najteže poslove na otoku Braču, kao što je branje lavande i otkup višanja; tako da kao student ima svoj biznis da prodaje na štandovima; tako da čim završi studij i Hrvatsku vojsku otvori tvrtku i zarađuje; tako da zahvaljujući dobrim izbornim rezultatima, zahvaljujući svom obrazovanju ima pristojnu plaću općinskog načelnika, pristojnu plaću ministra; tako da zaposli svoju suprugu, da i ona zarađuje. I onda u 20-ak godina čovjek tako zaradi za život.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program