Politika & Kriminal

U Solinu je sinoć netko bacio eksploziv na parkiralište, oštećena četiri auta

Nitko nije ozlijeđen

16.10.2021., Solin - U kasnim vecernjim satima aktivirana je eksplozivna naprava, prilikom cega su ostecena cetiri parkirana automobila. Policija obavlja ocevid na mjestu nesrece.
FOTO: PIXSELL

Policija je nakon očevida potvrdila da je na improvizirani parking u Solinu u subotu navečer bačena eksplozivna naprava te su oštećena četiri vozila, a još se traga za počiniteljem, izvijestila je u nedjelju splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Kako se navodi u policijskom izvješću, provodi se kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja počinitelja kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Nitko nije ozlijeđen

Policija je obavila očevid u Solinu u Gašpinoj ulici gdje je sinoć nešto poslije 22 sata došlo do oštećenja četiri vozila uslijed detonacije. Očevidom mjesta događaja je utvrđeno da je na neograđenu zemljanu površinu improviziranog parking prostora bačena eksplozivna naprava, priopćila je policija.

Napominje se da će se vještačenjem utvrditi o kakvoj se točno eksplozivnoj napravi radi. Prema za sada prikupljenim informacijama, na vozilima je nastala manja materijalna šteta. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu