U užasnoj prometnoj nesreći u Slavoniji poginula su dvojica mladića, još dvojica su teško stradala. Najstariji je imao 21 godinu

Poginuli su 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19-godišnji putnici su u bolnici

ZADNJA IZMJENA: stu 1, 2019
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Dvojica mladića poginula su, a dvojica teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u 21,45 sati u Dragovcima kod Nove Kapele, kada je zbog prebrze vožnje vozač prešao u suprotni trak, sletio u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a zatim i u parkirani automobil te pročelje kuće.

Na mjestu nesreće umrli su 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19-godišnji putnici u vozilu teško su ozlijeđeni te su prevezeni u novogradišku bolnicu, izvijestila je u petak slavonsko-brodska Policijska uprava.

Sletio u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz

Očevidom je utvrđeno da je 21-godišnji vozač osobnog automobila zbog nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće, navodi se u priopćenju.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program