Politika & Kriminal

U Zagrebu je sinoć poginuo vozač električnog romobila. Policija je jutros objavila detalje nesreće

Nesreća se dogodila u Branimirovoj ulici

FOTO: Marin Tironi/PIXSELL

Sinoć oko 21:35 došlo je do prometne nesreće u kojoj je poginuo vozač električnog romobila. PU zagrebačka jutros je objavila detalje nesreće.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Branimirovoj ulici poginuo je 46-godišnji vozač električnog romobila. Na njega je automobilom Opel Astra naletio 28-godišnjak.

Nesreća se dogodila u 21 sat i 30 minuta kada se vozač Astre, vozeći se prema zapadu nogostupom Servisne ceste dolaskom do kućnog broja 10A u Branimirovoj ulici, nije zaustavio na prometnom znaku “raskrižje s cestom s prednosti prolaska”. Produživši dalje na Branimirovu udario je u prednji dio električnog romobila koji je vozio 46-godišnjak, navode iz policije.

Prijava za izazivanje nesreće

Vozač romobila poginuo je na mjestu nesreće, a njegovo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminologiju. Zbog očevida prometne nesreće promet vozila i pješaka kolnikom Službene ceste koji povezuje kolnik Ulice Štefanovečki zavoj i Mandlovu bio je obustavljen sve do 1 sat u noći.

“Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu’ protiv 28-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, poručili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu