U Zagrebu su danas na različitim lokacijama pronađena tri tijela. Čuli smo se s policijom, ne sumnjaju na nasilje

U sva tri slučaja preminuli su muškarci, dva na ulici i jedan u tramvaju

ZADNJA IZMJENA: velj 13, 2020
Foto: PIXSELL

Tri tijela pronađena su danas tijekom jutra i prijepodneva u Zagrebu. Prema informacijama koje smo dobili iz Policijske uprave zagrebačke riječ je o muškarcima, a za sada nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt. Ipak, više detalja znat će se nakon očevida.

Prvo tijelo pronađeno je oko 6.4o sati ujutro. Dojavu je policija dobila iz Zagrebačke ceste u Sesvetama. Očevidom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji nije preminuo nasilnom smrću.

Vještaci će otkriti zašto su ovi ljudi umrli

Već oko sedam sati ujutro stiže nova dojava o pronalasku tijela na ulici. I u ovom slučaju u pitanju je bio muškarac koji je preminuo na Trepčanskoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. Policijski službenici obavili su tamo očevid, te utvrdili kako nema tragova nasilne smrti. Točan uzrok znat će se nakon obdukcije.

Mrtvozornik u ovim trenucima pregledava tijelo muškarca koji je oko 10.30 sati preminuo u tramvaju. Njegovo beživotno tijelo uočeno je na okretištu Črnomerec. Prema za sada dostupnim informacijama ni u ovom slučaju ne bi se trebalo radili o smrti koja je posljedica kaznenog djela.

Ana Raić Knežević
Telegram autor
1997 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program