Objavljeni su uznemirujući podaci o čovjeku koji je sinoć u Kutinskoj Slatini ubio majku i ranio sestru

U ponedjeljak navečer nožem je ubio majku, a sestri zadao teške ubodne rane

ZADNJA IZMJENA: sij 12, 2016
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Ubojica iz Kutinske Slatine, Borislav Žigolić, koji je u ponedjeljak navečer nožem usmrtio svoju 78-godišnju majku i teško ozlijedio 56-godišnju sestru od ranije je, kako se neslužbeno doznaje, policiji poznat zbog najtežih kaznenih djela poput ubojstva i silovanja.

Uhićen na mjestu događaja

Žigolić je, prema neslužbenim informacijama, već bio prijavljivan i procesuiran zbog ubojstva 2002. godine, ali i pokušaja ubojstva, silovanja, prijetnji i nasilja u obitelji. Jedno je vrijeme navodno bio i na psihijatrijskom liječenju u Neupsihijatrijskoj bolnici “Dr. Ivan Brbot” u Popovači.

Nakon posljednjeg brutalnog zločina osumnjičeni je uhićen na mjestu događaja i još uvijek je u sisačkoj policiji gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Sestra se spasila bijegom u susjedstvo

Sisačko-moslavačka policija u utorak je izvijestila da je osumnjičeni u ponedjeljak oko 19 sati, s 1,97 promila alkohola u krvi, majci nožem zadao više ubodnih rana po tijelu, od kojih je preminula na mjestu zločina. Više ubodnih rana nanio je i sestri koja je odmah prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede pa je hitno oprirana i trenutačno se nalazi na intenzivnoj njezi.

Tragedija se dogodila u obiteljskoj kući sestre osumnjičenog koji je u susjedstvu živio s majkom. Ubojstvu i pokušaju ubojstva predhodila je obiteljska svađa, a ozlijeđena sestra se navodno spasila bijegom u susjedstvo.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program