Politika & Kriminal

Ugostiteljica iz Baranje tvrdi da joj je policija upala u kafić i napisala kaznu, a samo su ga čistili

Vlasnica tvrdi da kafić nije bio otvoren i da nisu kršili mjere

FOTO: Sib.hr

Vlasnica jednog kafića u baranjskom mjestu Petlovac tvrdi kako ih je policija u subotu prvog dana zaključavanja pod novim mjerama kaznila zbog kršenja radnog vremena, a da kafić uopće nije radio. Za portal SiB.hr ispričala je svoju verziju priče prema kojoj su se policajci u lokalu pojavili u vrijeme kada je njen sin doveo prijatelja i prijateljicu kako bi počistili prostor.

“Moj sin koji živi iznad lokala doveo je dva prijatelja i prijateljicu da počiste kafić od noći prije kad se još smjelo raditi. U lokal su došli u 20:36 i sin mi u 21:56 javlja da je došla policija. Jedan od policajaca je bio jako nadobudan i uopće nije htio poslušati što su mu rekli, to jest što rade. Na poziv sina sam u 10 minuta došla u lokal, rekla policajcima da mogu na kamerama provjeriti što su mladići i djevojka radili prije nego su došli, no to ih nije zanimalo”, opisala je vlasnica lokala.

Sporno piće na stolu

U kafiću je u vrijeme kada je došla policija na stolu je bilo otvoreno piće, no vlasnica tvrdi kako ga je sin donio iz stana da bi počastio prijatelje jer mu pomažu. U to policiju nisu mogli uvjeriti. “S tim policajcem se nije dalo razgovarati, on je bio uvjeren da nam je kafić radio normalnu tu večer. A nit je vidio da se piće prodavalo za novac niti računi izdavali. Napisao nam je prekršaj da smo kršili radno vrijeme i prijavio državnom inspektoratu”, ispričala je vlasnica.

Kaže kako je ona tu večer čistila još jedan kafić, ali da se ondje nisu pojavili. Iz PU osječko-baranjske potvrdili su da su tog dana obišli 202 ugostiteljska objekta i kaznili samo jedan, onaj u Petlovcu.

Nastavite čitati