Uhićen je specijalac koji je s glumcem iz Krim Tima sudjelovao u iznudi zagrebačkog poduzetnika

Uhićenje je Telegramu potvrđeno iz Ravnateljstva policije

ZADNJA IZMJENA: sij 17, 2020
Foto: PIXSELL

Pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko uhićen je danas nakon što su ga poduzetnik iz Zaprešića i njegov prijatelj, inače MMA borac, prepoznali kao osobu koja je s Leonom Lučićem, bivšim policajcem i glumcem serije KT2, bila prošli petak na nadvožnjaku autoceste A1 gdje je nakon pokušaja iznude došlo do tučnjave.

Taj specijalac je zajedno s Lučićem uperio oružje u poduzetnika od kojeg je iznuđivano 100 tisuća eura. Uhićenje je Telegramu potvrđeno iz Ravnateljstva policije.

Riječ je o slučaju propale policijske klopke o kojem se piše već tjedan dana. Poduzetnik je policiji prijavio iznudu, te je dogovoreno da se novac označi kako bi počinitelji bili uhićeni.

Kako se specijalac pokušao izvući

Umjesto da dođe do toga, poduzetnik je, tvrdi policija, sam dogovorio klopku tijekom koje je do tučnjave između poduzetnika i njegovog tjelohranitelja, te Leona Lučića koji ga je iznuđivao i specijalca koji je bio s njim.

Prije dva dana specijalac je još tvrdio kako se slučajno zatekao na nadvožnjaku jer ga je Lučić zvao zbog pokvarenog automobila. Čak je uvjeravao kolege da mu bivša supruga sve to namješta.

Lučić se trenutno nalazi u bolnici u teškom stanju.

Ana Raić Knežević
Telegram autor
1995 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program