Politika & Kriminal

Ups. Kamere uhvatile gradonačelnicu Siska dok nagovara Milanovića da zajedno napadnu Vladu. Odbio ju je

Nezgodan moment za SDP-ovu Kristinu Ikić Baniček

FOTO: Screenshot/NovaTV

Predsjednik Republike Zoran Milanović bio je danas u posjetu Sisku. Susreo se s SDP-ovom gradonačelnicom Kristinom Ikić Baniček. Dok su obilazili grad ona mu je, ne znajući da su TV kamere upaljene, iznijela svoj senzaciolan plan kako bi malo kasnije, zajednički za kamere, mogli oplahnuti Vladu Andreja Plenkovića.

“Al’ sjećaš se da si treći dan od potresa došao, mi smo gledali prostor gdje je bila bivša knjižnica, da je zgrada u vlasništvu države pa sam mislila da bi bilo zgodno čisto da konstatiramo da se ništa nije desilo jer nisu dobro stavili skelu”, kazala mu je Ikić Baniček.

Predsjednik, čini se, nije bio zainteresiran. Samo joj je odgovorio: “Ma dobro gle, pusti to! Budu već”. Ikić Baniček samo mu je kiselo odvratila: “Budu”.

Uvjerava da ne pomaže ljevici

Inače, predsjednik, koji je danas bio u Sisku, jučer u Plaškom i Ogulinu, a nedavno u Samoboru, uvjerava da mu nije cilj pomagati ljevici u kampanji.

“Tamo gdje me pozovu tamo odem. Hoće li to njima koristiti, neće koristiti, to je stvar njihove procjene, ali ja sam predsjednik države”, kazao je Milanović pa dodao kako ne misli izmještati ured kao bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu