Urnebesan je trenutak kad je Anki Mrak Taritaš, dok je gostovala na televiziji, pauk krenuo dizati auto

Radnik joj je rekao da su dobili dojavu baš za njezin auto

ZADNJA IZMJENA: sij 26, 2020
Foto: screenshot Facebook/ Z1

Saborska zastupnica Anka Mrak-Taritaš u utorak oko 14.30 sati zamalo je ostala bez auta. Naime, prilikom gostovanja na Z1 televiziji voditelj je usred emisije rekao: “Javljaju mi iz režije da nekome pauk diže sivi Mercedes iz našeg dvorišta.”

Mrak-Taritaš na to je rekla da se radi o njezinom automobilu i pitala može li izaći. Naposljetku je izjurila do svog auta, a kasnije je i komentirala cijelu situaciju za koju kaže da je jako čudna, piše 24sata.

Gepostet von Ivan Zuric am Samstag, 25. Januar 2020

Ciljali su baš njezin auto?

“Prečudna situacija. Cijela redakcija je bila vani. Kao prvo, to nije javna površina pa mi nije jasno kako auto može dignuti pauk Zagreb-parkinga. To je dvorište Z1 televizije i tu su bili parkirani drugi automobili pa sam ga parkirala i ja. Bilo je auta ispred i iza mog vozila, ali eto baš su moj odlučili uzeti”, rekla je Mrak-Taritaš za 24sata.

“Djelatnik mi je rekao da je dobio telefonski poziv da mora dignuti baš taj auto. Sve mi je bilo jasno. Imam parkirnu kartu i nikad nisam imala problema s tim. Auto sam premjestila i sve je bilo u redu. Drugi automobili su ostali tamo gdje sam ja bila parkirala”, objasnila je saborska zastupnica.

Željka Orešković
Telegram autor
1149 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program