Politika & Kriminal

Varaždinski vatrogasci sinoć su spašavali pijanu vozačicu. Autom je uletjela u kuću pa zapela, skoro se sve urušilo

Jedni su pazili da se kuća ne uruši, drugi su je oslobađali iz automobila

FOTO: Facebook (DVD Vinica)

Noćas je u mjestu Vinica kod Varaždina oko 1:40 sati došlo do prilično nevjerojatne prometne nesreće. Kako javlja Varaždinski.hr, sve se dogodilo kada je 23-godišnja vozačica u zavoju zbog prevelike brzine izgubila kontrolu nad vozilom, probila ogradu i zabila se u obiteljsku kuću.

Bila je pod utjecajem alkohola, pritom je već imala izrečenu mjeru zabrane upravljanja osobnim vozilima. I ona i suvozačica su ozlijeđene. Vatrogasci DVD-a Vinica na Facebooku su napisali kako su na dojavu došli s navalnim vozilom i kombijem s ukupno devet vatrogasaca. Ubrzo su shvatili da postoji opasnost urušavanja ostatka kuće na vozilo.

Dva vatrogasna tima

Vozačica je bila zarobljena u automobilu, a vatrogasci su se podijelili u dvije ekipe, jednu koja je pomagala da je se oslobodi iz auta i drugu koje je osiguravala kuću od urušavanja.

Ženu koja je vozila uspjeli su izvući tek hidrauličkim alatom i pilom. Pritom su im pomogla još trojica kolega iz JVP Varaždin, pa su na kraju u ovoj intervenciji sudjelovala dvanaestorica vatrogasaca. Nakon što su je vatrogasci oslobodili, djelatnici hitne pomoći izvukli su je sigurno iz vozila.

Dana 18.10.2021. god. u 01,39 h zaprimili smo dojavu od strane operativnog centra da je došlo do prometne nesreće u…

Posted by DVD Vinica on Monday, October 18, 2021

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu