Politika & Kriminal

Vice Batarelo, viđen na raznim prosvjedima protiv mjera, pozitivan na koronu: 'U visokoj je temperaturi'

Batarelo je sudjelovao u prosvjedima na Markovom trgu, a bio je i na onom subotnjem na Trgu bana Jelačića

24.03.2018., Zagreb - Gradjanska inicijativa "Hrvatska protiv Istanbulske konvencije" organizirala je prosvjed protiv ratifikacije Istanbulske konvencije. Prosvjednici su se okupili na Trgu zrtava fasizma odakle su krenuli prema Trgu svetog Marka, pred Vladu i Sabor. Vice Batarelo. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL

Vice Batarelo, predsjednik katoličke udruge Vigilare i jedan od predvodnika prosvjeda protiv Covid potvrda na Markovom trgu, pozitivan je na koronavirus, pišu 24sata.

Portal navodi kako su inicijalnu informaciju pokušali potvrditi nazvavši Batarela, no na njegov telefon javila se žena koja se predstavila kao njegova supruga, i kazala: “Ne mogu vam ga sada dati, u visokoj je temperaturi “. Ista osoba, navodi 24sata, kazala je i da Batarelo nije bio na subotnjem prosvjedu na Trgu bana Jelačića.

Prosvjedi bez poštivanja epidemioloških mjera

Inače, prosvjedi na Markovom trgu, u čijoj organizaciji je sudjelovala i udruga Vigilare, odvijali su se danima prije subotnjeg prosvjeda, kada se na središnjem zagrebačkom trgu okupilo više desetaka tisuća ljudi.

Za organizaciju tog prosvjeda dosad su prijavljeni Andrija Klarić i Marko Francišković. Riječ je o prosvjedu koji inače nije bio prijavljen policiji i na kojem se nisu poštivale epidemiološke mjere.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu