Politika & Kriminal

Video: Mladić koji je lani dobio vozačku divljao autocestom 254 km/h, zaustavile su ga Kobre

Kazna koja vozača očekuje je do 15.000 kuna i to samo za jedan od prekršaja

FOTO: YouTube (MUP)

Policija je danas na svojem YouTubeu objavila video jurnjave autocestom A1 kod naplatne postaje Gospić u kojoj je vozač prekršio ograničenje brzine za 120 km/h.

Sve se dogodilo i petak 18. lipnja oko 18:25 satu. Tad su policijski službenici jedinice prometne policije Kobre, na 192. kilometru autoceste A1, kod naplatne postaje Gospić uočili vozilo koje je vozilo znatno brže od ograničenja.

Radilo se o BMW-u 320 D koji je vozio 20-godišnji Zagrepčanin, a koji je u vlasništvu njegove majke. Vozačku je dobio u svinju prošle godine, a dok je jurio autocestom A1, društvo mu je pravio 20-godišnji suvozač, također iz Zagreba.

Kazna od 5.000 do 15.000 kuna

Policija javlja kako je vozač, čak i uz uvažavanje tolerancije prekoračio brzinu za 97 km/h. Na licu mjesta je dobio Obavijest da je počinio prekršaj prekoračenja brzine.

Za to je predviđena kazna od 5.000 do 15.000 kuna i tri negativna boda. Počinio je prekršaj kretanja lijevom trakom za što je kazna 2000 kuna. Policija je objavila video na kojemu se vidi jurnjava 254 km/h uz opasku da su u autu bili: ‘Brzi i žestoki’.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu