Politika & Kriminal

Zagrebačka policija traži dvojicu mladića. Jedan je gurnuo ženu, tramvaj ju je vukao tri metra

Policija je objavila njihovu fotografiju, traže informacije o njima

FOTO: PU Zagrebačka

Policijska uprava zagrebačka javlja o jednom incidentu dokojeg je došlo u Zagrebu krajem veljače. Naime, priopćili su kako je 28. veljače 2021. godine oko 14:10 sati, na tramvajskom stajalištu Trg kralja Petra Krešimira IV bb, smjer Jug, 44-godišnja žena došla u verbalni sukob s dvije nepoznate muške osobe.

Tada ju je jedan od muškaraca rukama odgurnuo, a ona je prilikom pada udarila u bočnu stranu tramvaja koji se kretao. Žena je pala na lijevi bok između tramvaja i rubnog kamena stajališta. Pri tome ju je tramvaj vukao u duljini od oko 3 metra.

Policija je objavila fotografiju muškaraca za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Imaju od 25 do 30 godina, visoku su od 180 do 190 centimetara

Prvi nepoznati muškarac je starosti 25 do 30 godina, visine oko 180-190 cm, srednje tjelesne građe. Ima sivu kraću kosu, obrijan je, a bio je odjeven u crnu jaknu, plavu majicu i bijele hlače dok je na nogama nosio svijetle tenisice. Preko vrata je nosio crnu torbicu s natpisom.

Drugi nepoznati muškarac je starosti oko 25 do 30 godina, visine 180-190 cm i srednje tjelesne građe. Obrijan je, a bio je odjeven u bijelu jaknu s crnim uzorcima i bijele hlače te je nosio tamne tenisice. Na glavi je imao plavu šilt kapu.

“Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno”, poručuju iz policije.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu