Zgodno se prisjetiti tko je Bernardićev PR i ključna osoba ove kampanje. Nekad je tvrdio da bi Dinamo propao bez Mamića

Siniša Jagodić poziciju Bernardićevog savjetnika preuzeo je u siječnju 2018.

ZADNJA IZMJENA: srp 6, 2020

U siječnju 2018. Telegram je objavio tekst naslovljen ‘SDP je uzeo PR-ovca koji je tvrdio da bi Dinamo bez Mamića propao. Što bi uopće moglo poći krivo?’. Siniša Jagodić, nekadašnji tajnik u uredu Stipe Mesića i bivši glasnogovornik Dinama, do danas je ostao Bernardićev savjetnik za komunikacije.

Kako neslužbeno potvrđuju SDP-ovi kandidati, Jagodić je bio jedna od ključnih osoba ove kolosalno neuspješne kampanje koji se miješao i u sitne detalje, a danas se možda zgodno prisjetiti tko je on.

‘Za sve sam zahvalan samo Zdravku Mamiću’

Jagodić se političkim angažmanom počeo baviti 2000. godine i to kao PR stručnjak u predsjedničkoj kampanji Stjepana Mesića, koji ga je kasnije postavio na mjesto tajnika za odnose s javnošću i društvene djelatnosti u Uredu predsjednika RH. Jagodić se tamo zadržao pet godina, nakon čega je postao član Uprave Dinama zadužen za odnose s javnošću gdje se zadržao tri godine. Nakon toga odlazi u tvrtku iz Birminghama koja se bavi proizvodnjom slatkiša.

Njegov oproštaj od Dinama bio je prilično emotivan. “Moram vam nešto reći, Zdravko Mamić više ne može utjecati na moj posao ni na moju plaću, ali da nije Zdravka Mamića, ne bi bilo ni ovakvog Dinama. Da nije njegove abnormalne snage, Dinamo bi bio drugorazredni klub. Među nama nije bilo tajni, želio je da uvijek istina izađe na vidjelo. Dinamo je danas uređen klub”, kazao je Jagodić u intervjuu za Jutarnji list prilikom odlaska iz Dinama.

Intervju je završio zgodnom rečenicom: “Zdravko Mamić mi više neće trebati u životu, ali za sve sam zahvalan samo njemu”.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program