Živi zid se potrudio. Snimili su video gradnje luksuzne Tolušićeve vinarije koju je otkrio Telegram

Posjed posrnulog dužnosnika kojem je ovo prvi posao nevezan uz politiku, odnosno HDZ, u koji se učlanio s 18

ZADNJA IZMJENA: svi 29, 2020

Drago Hedl jučer je otkrio da Tomislav Tolušić pokreće veliki biznis. U mjestu Rezovac kraj Virovitice počela je izgradnja velebne vinarije i spremišta za njegov OPG Terra Slavonia.

Kako smo pisali, prije pokretanja biznisa bivši ministar bio je iznimno zadužen; on i supruga za kredite mjesečno moraju izdvajati 12.790 kuna, a tu je i alimentacija za djecu iz bivšeg braka na koju prema posljednjoj imovinskoj kartici troši 2000 kuna.

Prvi posao nevezan uz politiku

Upravo na tu činjenicu koncentirao se Tihomir Lukanić iz Živog zida koji je danas obišao ambiciozno gradilište i tamo snimio video, pitajući se – odakle novac. Lukanić je doduše pomiješao iznose alimentacije, no zanimljive su snimke iz zraka koje je objavio. Na videu se vidi i Tolušić s kojim se rukovao. “Budem vas pozvao na vino”, kazao je bivši ministar u kameru i napustio posjed.

Video možete pogledati na ovom linku.

Ovo je, usput, Tolušićev prvi posao nevezan uz politiku; u HDZ se učlanio čim je postao punoljetan, vrlo mlad postao je župan, a na nacionalnu scenu došao je 2016. kada ga je Karamarkov HDZ odabrao za ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije. S funkcije potpredsjednika Vlade Andreja Plenkovića morao je otići zbog afera koje je razotkrio Telegram.

Lukanić & Tolušić oči u oči danas na gradilištu pored Virovitice. Ekskluzivne snimke izgradnje Tolušićeve…

Gepostet von Živi zid am Freitag, 29. Mai 2020

Više s weba
Ostanite uz telegramov program