Priče koje guraju društvo naprijed.

Pretplatite se i podržite naše bespoštedno novinarstvo.

Standard

49kn

Mjesečno

neograničeno čitanje Telegrama

specijalni newsletteri

surfanje s manje oglasa

Odaberi

Premium

69kn

Mjesečno

neograničeno čitanje Telegrama

neograničeno čitanje Telesporta

specijalni newsletteri

surfanje bez oglasa

nakon 3 mjeseca gratis knjiga u izdanju Telegrama*

Odaberi

Standard

39kn

mjesečno, za cijelu godinu 468kn

neograničeno čitanje Telegrama

specijalni newsletteri

surfanje s manje oglasa

Odaberi

Premium

49kn

mjesečno, za cijelu godinu 588kn

neograničeno čitanje Telegrama

neograničeno čitanje Telesporta

specijalni newsletteri

surfanje bez oglasa

gratis knjiga u izdanju Telegrama*

Odaberi
Trebat će vam R1 račun ili želite ponudu za pravne osobe? Javite nam se.

Autorski pristup i dublji uvid u ključne društvene teme

Telegramovu ekipu čine renomirana imena i nagrađivani novinari kao što su Drago Hedl, Sanja Modrić, Andrej Dimitrijević, Ana Raić Knežević, Jasmin Klarić, Marko Repecki, Dora Kršul, Goranko Fižulić, Aleksandar Holiga, Mladen Pleše, Vjekoslav Skledar, Đivo Đurović i mnogi drugi. A želimo se, naravno, i pojačati.

Bespoštedne istrage koje moćnici ne mogu ignorirati.

Telegramova otkrića zataškanih kvadrata, nesrazmjera primanja i imovine i drugih sumnjivih radnji dovela su do smjene potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića, ministra Kuščevića i ministra Kujundžića, kao i velikog broja lokalnih moćnika. No, ne mislimo stati.

Istraživački serijali i otvaranje tema o kojima se šuti.

Otkrili smo i otvorili stotine priča i tema, a među najvažnijima bio je istraživački serijal o zataškanom seksualnom uznemiravanju na Sveučilištu u Zagrebu, nakon čega nas je rektor Boras optužio da izmišljamo iskaze žrtava. A ima još puno tema koje želimo otvoriti.

Inspirativne priče o ljudima koji guraju Hrvatsku naprijed.

Pozitivne priče o nevjerojatnim postignućima marginaliziranih pojedinca koji su nadvladali teške životne okolnosti i poslovnim uspjesima domaćih genija koji marljivo prkose močvarnom tlu hrvatske ekonomije. To su priče na kakve želimo stavljati sve više fokusa.

Često postavljana pitanja

Što je pretplata na Telegram?

Pretplata na Telegram omogućuje Vam, ovisno o paketu, neograničeno čitanje Telegrama i Telesporta, ali i brojne druge benefite i funkcionalnosti poput surfanja bez oglasa, popust na knjige i ekskluzivnih newslettera koje ćemo uskoro pokrenuti.

Zašto postoji pretplata na Telegramu?

Bespoštedno i neovisno novinarstvo, istraživački specijali i velike priče nisu jeftini. Svake godine stotine tisuća kuna odlaze nam na sudske borbe protiv moćnika koji, nakon što smo ih uhvatili u nedjelima, pokušavaju takvim pritiskom financijski devastirati Telegram. Nerijetko za tužbe i odmazde koriste javni novac, odnosno neograničena sredstva institucija na čijem su čelu, a protiv neograničenih sredstava nije se lako boriti. Upravo zato odlučili smo pitati vas, naše čitatelje, za podršku u ovome što radimo.

Kako da se pretplatim na Telegram?

Vrlo jednostavno, samo odaberite jedan od gore ponuđenih mjesečnih ili godišnjih paketa, a sustav će Vas dalje sam voditi kroz vrlo kratak i jednostavan proces registracije i kupnje.

Koliko košta pretplata?

Cijena pretplate ovisi o paketu koji odaberete. Možete se pretplatiti na mjesečnoj ili godišnjoj bazi i to na samo jedan ili više naših portala. Kako bismo Vam izašli u susret, pripremili smo povoljnu premium opciju mjesečne pretplate, kao i još povoljnije godišnje pretplate.

Koja mi se opcija pretplate najviše isplati?

Najisplativija opcija je godišnja premium pretplata: u njoj za samo 49 kuna mjesečno (godišnji iznos naplaćuje se jednokratno) dobivate godinu dana neograničenog čitanja Telegrama i Telesporta bez oglasa, nove funkcionalnosti koje ćemo uvoditi i popust na knjigu jednog od naših autora.

Kako mogu besplatno dobiti knjigu u izdanju Telegrama?

Plan nam je redovito izdavati knjige koje pišu naši najpoznatiji i najnagrađivaniji autori, a prvu knjigu već smo izdali - "O Zagrebu i..." naše Zrinke Paladino. Sve fizičke osobe s godišnjom Premium pretplatom prvu knjigu dobivaju gratis, potrebno je samo posjetiti ovu stranicu, prijaviti se i ispuniti tražene podatke. Također, pravo na besplatnu prvu knjigu ostvaruju i svi mjesečni premium pretplatnici nakon najmanje tri mjeseca pretplate, a da bi došli do knjige potrebno je samo javiti nam se na pretplata@telegram.hr.

Kako mogu platiti pretplatu?

Pretplatu možete sigurno platiti svim Maestro, Mastercard i Visa karticama.

Mogu li nekome pokloniti pretplatu?

Trenutno ne, ali radimo na tome i uskoro ćemo to uvesti kao mogućnost.

Mogu li čitati Telegram sa svih uređaja jednom kad se pretplatim?

Da, svaki pretplatnik može čitati Telegram na svakom uređaju, bio to mobitel, računalo ili tablet.

Mogu li dijeliti svoju pretplatu s drugima?

Ne, dijeljenje pretplate nije dopušteno, a u slučaju sumnje u dijeljenje pretplate zadržavamo pravo zatvoriti korisnički račun.

Mi smo tvrtka/škola/knjižnica/fakultet, postoji li opcija grupne pretplate?

Za opcije grupne pretplate pravnim osobama javite se na pretplata@telegram.hr.

Hoću li moći čitati Telegram i ako se ne pretplatim?

Sve naše članke, pa i najbolje kolumne i istraživačke serijale, i dalje ćete moći nesmetano i besplatno čitati, ali do određene količine mjesečno. Nakon što potrošite svoju količinu besplatnih članaka u mjesecu, da bi ste nastavili čitati bit će Vam potrebna pretplata.

Mogu li se pretplatiti samo na Telesport?

Naravno, možete se pretplatiti samo na Telegram, samo na Telesport ili na oba portala zajedno, kako Vama najbolje odgovara.

Mogu li otkazati pretplatu jednom kad se pretplatim?

Naravno, pretplatu možete samostalno i jednostavno otkazati u bilo kojem trenutku kroz korisničko sučelje.

Kako se obnavlja jednom kupljena pretplata?

Sve mjesečne i godišnje pretplate automatski se obnavljaju po svom isteku na isti vremenski period kako Vi ne biste morali brinuti o tome. Ukoliko želite isključiti automatsku obnovu, to možete jednostavno napraviti jednim klikom u korisničkom sučelju.

Ne mogu pronaći odgovor na svoje pitanje.

Javite nam se na pretplata@telegram.hr i odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu