Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Promo

Drugačiji programi za drugačije studente (rok prijave je 30. lipanj 2016.)

Želite diplomirati ali pored svih obaveza nemate dovoljno vremena? Uz posao i obitelj možete biti također i uspješan student. Osjetite slobodu, studirajte online. Online studij je pravi način studija za sve vas, koji zbog drugih obaveza trebate veću fleksibilnost studijskog programa. Na našoj strani je 16 godina iskustva te 3.341 online diplomanata. Do 2025. godine u svijetu će online studirati između 30 i 80 milijuna studenata (izvor: OECD, 2011).

Studirajte na vodećem online fakultetu s iznimno intenzivnim osobnim odnosom

Online studij je potpuno ravnopravan klasičnom studiju s jednakim standardima i sadržajima, samo je način studiranja drugačiji (stoga na vašoj Europskoj diplomi ne piše, da ste studirali online). Izvodi se u virtualnom okruženju, kojeg koristi više od 700 sveučilišta po svijetu – Blackboard. Obveze ispunjavate svaki tjedan u rokovima, s primjerima iz prakse i vrhunskim predavačima uz suvremene tehnologije. S naše strane nudimo pedagošku, stručnu i tehničku podršku sedam dana u tjednu.

Međunarodno akreditirani online studij na hrvatskom jeziku izvodimo već pet godina u programima:

Pomoću najboljih stručnjaka iz prakse steći ćete odgovarajuće obrazovanje i nove mogućnosti zapošljavanja. Programi obuhvaćaju suvremene predmete iz područja digitalnih medija, pozitivne psihologije, inovativnosti i kreativnosti, timskog rada, kineske i ruske kulture, …

Ko smo?

 

  • Jedini smo fakultet u Jugoistočnoj Europi s međunarodnom akreditacijom online studija.
  • Naši studenti studiraju iz 35 zemalja svijeta.
  • Online studij na DOBA Fakultetu prilagođen je odraslima – radi se na primjerima iz prakse, koji se odmah mogu primijeniti na radnom mjestu.
  • Studirate na hrvatskom jeziku.
  • Prati vas 217 profesora i menadžera iz prakse i preko 300 online mentora sedam dana u tjednu.
  • 64% naših diplomanata napreduje na radnom mjestu. Izjave naših zadovoljnih studenta i diplomanta možete pogledati na linku.
  • Kod nas imate mogućnost studiranja iz inozemstva.

 

Učinite prvi korak već danas i upišite najsuvremenije studije u Hrvatskoj.