Promo

Istraživali smo – u čemu je S10 serija prva, a u čemu najbolja?

Za prosječnog je korisnika proces inovacija nevidljiv jer se događa – „iza zastora“. Ono što je vidljivo i važno jest konačan proizvod. Kao rezultat inovativnosti koja traje čak deset godina bez prekida, Samsung Galaxy S10 serija donosi brojne novitete u svijetu pametnih telefona. Upravo zato vam donosimo pet noviteta i unaprijeđenih performansi zbog kojih je nova Galaxy S10 serija idealna za sve one koji traže vrhunski pametni telefon.

1.Zaslon od ruba do ruba

Vrhunska inovacija je Infinity-O zaslon u okviru kojeg je smješten cijeli niz senzora i tehnologija za kameru u „otvoru u zaslonu“. Kod ovakvog Infinity-O zaslona odnos veličine zaslona i samog kućišta raste na više od 90% jer su senzori, koji se inače nalaze na poleđini uređaja, „skriveni“ u sam zaslon. Tako na raspolaganju imate maksimalnu površinu zaslona, od ruba do ruba.

2.TV tehnologija u pametnim telefonima

Samsung se godinama smatra najboljim u proizvodnji kvalitetnih zaslona za pametne telefone, a ovoga puta iskoristio je sva znanja koja donosi iz svijeta pametnih televizora. Dinamični AMOLED zaslon s HDR10+ tehnologijom, koja se koristi u izradi premium TV panela, prilagođena je mobilnim uređajima. Ovakav zaslon prikazuje širi spektar boja, čak 96% boja koje je korisnik u mogućnosti vidjeti. Osim toga, zaslon pruža još dublje crne i svjetlije bijele nijanse, dinamički preslikava tonove za poboljšanu osvijetljenost i to za širi raspon boja. To osigurava bolju i jasniju sliku pod jakim svjetlom. Zaslon Galaxy S10 uređaja može postići vrhunsku osvijetljenost, poboljšan kontrast između tamnih i svijetlih aspekata bilo kojeg sadržaja, a ujedno i kvalitetniju slike. Ovaj zaslon također smanjuje plavo svjetlo, bez ugrožavanja kvaliteta slike ili dodavanja filtera, što znači da možete gledati vaš omiljeni film ili seriju do kasno u noć uz manje naprezanje očiju.

3.Kamera uz koju je svaka slika vrijedna dijeljenja

Pametni telefoni iz Galaxy S serije dolaze s telefoto kamerom za sjajne mogućnosti zumiranja, širokokutnom kamerom za svakodnevne trenutke i iznimno širokokutnom kamerom za panoramske pejzaže. Ukratko, s kamerama koje će sve vaše čarobne trenutke zabilježiti kao što bi ih zabilježio profesionalni fotograf. Galaxy S10+ ima tri stražnje i dvije prednje kamere, Galaxy S10 tri stražnje i jednu prednju kameru, dok Galaxy S10e ima dvije stražnje i jednu prednju kameru. Ove inteligentne kamere predložit će čak i kompoziciju te automatski optimizirati postavke kamere prema sceni koju želite fotografirati. I prednja i stražnja kamera mogu snimati u UHD kvaliteti, a prvi put u mobilnoj industriji stražnja kamera ima mogućnost snimanja u HDR10+ kvaliteti.

4.Sigurnost na prvom mjestu

Galaxy S10 i S10+ imaju ugrađen prvi ultrazvučni skener otiska prsta na zaslonu čita 3D obrise otiska prsta, osiguravajući maksimalnu sigurnost uređaja i zaštitu svih podataka. Svoj pametni telefon moći ćete otključati čak i kad imate prljave ili mokre ruke.

5.Rečenica „Nemam baterije.“ više neće biti dio vaših razgovora

Inovativni Galaxy uređaji S10e, S10 i S10+ uče vaše dnevne rutine i uzorke korištenja, pa isključuju aplikacije koje vam ne trebaju, a prilagodljivi način uštede energije upravlja trajanjem baterije na temelju predviđanja vašeg dana. Također, jedna od značajki koja će vas svakako razveseliti jest mogućnost reverzibilnog bežičnog punjenja. Kako joj i naziv kaže, ova značajka omogućuje bežično punjenje drugih uređaja, čak i kompatibilnih nosivih uređaja. Razveselite prijatelje koji uvijek zaborave ponijeti punjač ili jednostavno napunite svoje nove Galaxy Buds bežične slušalice dok ste u pokretu.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu