Promo

Knjigovodstveni tečajevi na akcijskoj cijeni za prijave do 30.09.! Već od 649 kn!

Dugo smo odgajani učite, učite i dobro ćete završiti u životu. I onda kada se nađete na tržištu rada shvatite da diploma ili diplome baš i nisu garancija uspjeha.

Mi sretnici, koji radimo posao za koji smo se obrazovali isto tako sve više shvaćamo i imamo potrebu za stalnim edukacijama i obukama i to ne samo iz područja svog rada nego i drugih područja da bi lakše radili svoj posao, vodili, komunicirali i donosili odluke.
Na zapadu je već odavno prevagnulo ZNANJE i iskustvo nad kvalifikacijama, bitno je znati raditi i razumjeti što se radi a kad je uz to još i odgovarajuća diploma, osuđeni ste na uspjeh.

Napokon i na hrvatskom tržištu, na skroz drugačiji način, ABC Solutions kroz svoje tečajeve KNJIGOVODSTVA nudi ZNANJE, od osnivanja pravnog subjekta, izdavanja računa, obračun plaća …. do samog knjiženja poslovnih procesa, u kraćim vremenskim periodima i s konkretnim stvarima.
Tečajevi su organizirani tjedno u popodnevnim satima ili vikendom za polaznike van Zagreba i pokrivaju osnove poslovanja, praćenja poslovanja i knjiženje poslovnih promjena poduzeća, udruga, obrta ili OPG-a, na jednostavan i praktičan način.
Saznajte tajne knjigovodstva, pokretanja i praćenja poslovanja poduzeća, udruga, obrta ili OPG-ova kroz tjedne ili vikend tečajeve već od 649 kuna, više na www.abc-solutions.hr.
Tečajevi su organizirani po tipovima pravnih subjekata jer o tome ovisi i zakonska regulativa u načinu poslovanja i vođenja knjigovodstva:

Tečaj knjigovodstvo poduzeća

Osposobljavanje za operativno vođenje poslovanja i knjigovodstva malih poduzetnika kroz praktične primjere i predavače iz prakse, 25 h za samo 1.249 kn, u grupama do 15 polaznika.
Ovisno o vremenskim mogućnostima i lociranosti možete birati između tjednog tečaja od pon-pet u popodnevnim satima ili cjelodnevnog vikend tečaja kroz subotu i nedjelju koji je namijenjen više polaznicima van Zagreba.

Tečaj knjigovodstvo udruga

Osposobljavanje za operativno vođenje knjigovodstva udruga i ostalih neprofitnih organizacija kroz praktične primjere i predavače iz prakse, 20 h za samo 949 kn, u grupama do 15 polaznika.
Ovisno o vremenskim mogućnostima i lociranosti možete birati između tjednog tečaja od pon-čet u popodnevnim satima ili cjelodnevnog vikend tečaja kroz subotu i nedjelju koji je namijenjen više polaznicima van Zagreba.

Tečaj knjigovodstvo obrta

Osposobljavanje za operativno vođenje jednostavnog knjigovodstva obrta, slobodnih zanimanja i ostalih koji su obvezni voditi poslovne knjige kroz praktične primjere i predavače iz prakse, 15 h za samo 849 kn, u grupama do 15 polaznika.
Ovisno o vremenskim mogućnostima i lociranosti možete birati između tjednog tečaja od pon-sri u popodnevnim satima ili cjelodnevnog vikend tečaja kroz subotu i nedjelju koji je namijenjen više polaznicima van Zagreba.

Tečaj knjigovodstvo OPG-a

Osposobljavanje za operativno vođenje poslovanja i knjigovodstva OPG-a kroz praktične primjere i predavače iz prakse, 10 h za samo 649 kn, u grupama do 15 polaznika.
Ovisno o vremenskim mogućnostima i lociranosti možete birati između tjednog tečaja od
čet-pet u popodnevnim satima ili cjelodnevnog vikend tečaja kroz subotu ili nedjelju koji je namijenjen više polaznicima van Zagreba.

Tečajevi su namijenjeni:

  • Početnicima
  • Knjigovođama koji rade dio knjigovodstva ili se nisu susretali sa knjigovodstvom neprofitnih organizacija ili jednostavnim knjigovodstvom i poslovanjem obrta i OPG-a
  • Menadžerima, predsjednicima udruga i zaposlenicima koji žele da usvoje osnove knjigovodstva
  • Poduzetnicima i budućim poduzetnicima
  • Svim ostalima koji žele da se upoznaju sa osnovama knjigovodstva poduzeća i/ili udruga i/ili obrta i/ili OPG-a

Predavač: mr.sc. Kornela Paunović dipl.oec

  • Dvadesetogodišnje iskustvo u poslovima savjetovanja, upravljanja, vođenja financija, kontrolinga i računovodstva
  • Završen: Ekonomski fakultet Zagreb, smjer financije i računovodstvo, PDS Financije poduzeća
  • Trenutno se bavi edukacijama, savjetovanjem i knjigovodstvom kroz vlastito poduzeće

Svi tečajevi se održavaju u Zagrebu, Utrine i kreću od 21.09.2015.
Upisi su u tijeku, akcijske cijene vrijede do 30.09.!
Više na www.abc-solutions.hr