Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Promo

Koji je najbolji profesionalni serum za rast trepavica (kojeg koriste mnoge poznate Hrvatice)?

Serumi za rast trepavica u posljednje su vrijeme postali apsolutni hit! Razne kozmetičke kuće nude proizvode koji obećavaju duže, punije i tamnije trepavice bez korištenja maskare ili umjetnih trepavica.

Uz veliku ponudu na tržištu, teško je znati koji serum za rast trepavica zaista djeluje i koji je potpuno siguran za korištenje.

Srećom, stručnjaci i farmaceuti ozbiljno su pristupili analizi sastojaka i testirali djelovanje i učinak koji ima serum za rast trepavica. Jasna Martinjak, mag. farmacije, preporučuje visoko učinkovit serum za rast trepavica LUX-FACTOR EYELASH VOLUME:

Za duže i jače trepavice svim ženama toplo preporučujem Lux-Factor serum za rast trepavica. Njegova patentirana formula sadrži samo prirodne sastojke, klinički je testirana, certificirana, potpuno sigurna za upotrebu i ne izaziva nikakve neželjene pojave. Već nakon prve upotrebe seruma, trepavice izgledaju njegovano, a redovitom upotrebom rezultat je vidljiv već nakon 3 do 4 tjedna. Trepavice postaju duže, deblje i punije. Svoje trepavice njegujem isključivo serumom za rast trepavica Lux-Factor!

Zašto preporučujemo LUX-FACTOR serum za rast trepavica?

Ako niste zadovoljni svojim trepavicama, niste jedini. Većina žena nije genetski obdarena gustim, jakim i dugim trepavicama. Zbog štetnih izvanjskih utjecaja, svakodnevnog nanošenja i odstranjivanja šminke, trepavice gube volumen, više se lome i jače ispadaju.

Dobra novost je to što pomoću seruma za rast trepavica LUX-FACTOR vaše trepavice jačaju od korijena prema vrhu, manje se lome, ubrzava se njihov rast, a sve to bez komplikacija i neželjenih nuspojava.

Osim toga, serum za rast trepavica LUX-FACTOR možete koristiti i na obrvama.

 

faza_rasti_trepalnic-02
faza_rasti_trepalnic

 

Kada možete uočiti djelovanje seruma i kakve rezultate očekivati?

Test na 4000 korisnica koje su redovito 28 dana – ujutro i navečer – nanosile serum za rast trepavica LUX-FACTOR je pokazao da:

  • Volumen, tj. gustoća, trepavica uz redovitu upotrebu može se povećati i do 85% u samo 2-4 tjedna.
  • Trepavica se mogu produžiti i do 25%.
  • Trepavice postaju tamnije za 2 nijanse.
  • Nakon 28 dana terapije pomoću LUX-FACTOR EYELASH seruma, korisnice nisu željele koristiti niti jedan drugi proizvod za rast trepavica!

 

prej_potem_HR-01
Rezultati prije i nakon 28 dana redovitog korištenja LUX-FACTOR EYELASH seruma za rast trepavica!

 

Kako koristiti serum LUX-FACTOR za optimalan učinak?

Serum za rast trepavica LUX-FACTOR je vrlo jednostavan za upotrebu. Cijeli postupak neće vam uzeti više od 1 minute. Najbolje je da serum koristite 2x dnevno: ujutro i navečer prije spavanja. Možete ga koristiti zajedno sa ostalom šminkom.

LUX – FACTOR EYELASH je vrlo jednostavan za upotrebu. Cijeli učinak Vam neće uzeti više od 1 minute. Najbolje je, da serum upotrebljavate 2x dnevno : ujutro i navečer prije spavanja.

S obzirom na odlične rezultate, u LUX-FACTOR EYELASH serum kunu se mnoge poznate Hrvatice

Lana Jurčević, pjevačica:Danas i trepavice možeš ‘uzgojiti’. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na korekcije pa sam ih skinula i od njih je ostalo nešto jako malo. Probala sam Lux-Factor serum za rast trepavica koji stvarno djeluje!

lana1
Lana Jurčević, pjevačica

Pamela Ramljak, pjevačica:Prijateljice su me pitale imam li ekstenzije, ali nisam ljubitelj nikakvih ekstenzija pa ni za trepavice jer to u konačnici ipak dugoročno šteti korijenu. Tako da sam im s veseljem preporučila Lux-Factor serum za rast trepavica jer je puno jeftinija i po meni ljepša varijanta za sexy pogled. Kao što sam rekla, inače imam dobre trepavice, ali nikad ovako guste i duge.

SR_-18
Pamela Ramljak, pjevačica Sami Rahim

Ivana Delač Đolo, Miss Universe Hrvatske 2003.:Otkad koristim LUX-FACTOR serum za rast trepavica, one su hidratizirane, njegovane, otpornije i puno većeg volumena nego prije. Dovoljan je samo jedan sloj maskare i svega nekoliko minuta za lagani make-up kako bi oči bile naglašene i lijepe.

lux 4
Ivana Delač Đolo, Miss Universe Hrvatske 2003.

Sementa Rajhard, pjevačica i glumica: Serum je otkriće! Nakon što sam morala skinuti umjetne trepavice radi snimanja filma, koje polako ide kraju, baš mi je trebao ovakav serum koji će mi obnoviti trepavice. Nakon 3 tjedna nanošenja, one su gušće i potpuno obnovljene. Vrlo sam zadovoljna Lux-Factor serumom za rast trepavica i preporučujem ga svima koji žele gušće, duže i jače trepavice.

lux 5
Pjevačica i glumica Sementa Rajhard

O serumu LUX-FACTOR pročitajte OVDJE

Upravo sada možete naručiti svoj serum za rast trepavica LUX-FACTOR po promocijskoj cijeni s više od 50% popusta, samo na www.lux-factor.com.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više