Planirate li uskoro odmor ili putovanje? Zašto ne biste smanjili troškove i unajmili vozilo?

ZADNJA IZMJENA: svi. 18, 2017

Možda vam se ne čini tako, no najam vozila je ipak znatno isplativija opcija od servisiranja i prilagođavanja vašeg osobnog vozila uvjetima putovanja. Kako bi vam približili proceduru najma vozila, CARWIZ  rent a car čarobnjaci nude vam nekoliko korisnih savjeta.

Za početak odredite koje su vaše želje i prije svega potrebe za putovanje na koje se spremate. Odlučite se za idealan omjer veličine vozila, njegove potrošnje i cijene najma. U CARWIZu nudimo dnevni najam već od 77 kuna, ponuda uključuje osnovno pokriće, neograničenu kilometražu i PDV!

Uz odabir vozila svakako je preporuka odabrati najam vozila sa uključenim ˝punim“ putnim pokrićem za bezbrižnu vožnju. Ukoliko se odlučiti za najam vozila na dizelski pogon značajno ćete uštedjeti na potrošnji. Koristan savjet je koristiti pun spremnik goriva prilikom preuzimanja automobila jer prilikom vraćanja nećete morati brinuti o količini goriva u spremniku.

Kako bi izbjegli troškove transporta svakako prilikom rezervacije vozila zatražiti preuzimanje na vama najbližoj mogućoj lokaciji. CARWIZ poslovnice možete naći u gradovima Dubrovnik, Split, Zadar, Pula i Zagreb.

Vrijeme je novac pa ista sugestija vrijedi i za povrat vozila. Najbolji termin za povrat vozila je za vrijeme radnog vremena poslovnice jer na taj način izbjegavate dodatne troškove. Znamo da se podrazumijeva, no ključeve i dokumente vozila čuvajte kao da su vaši kako bi još jednom uštedjeli vrijeme i novac!

Dodatna mogućnost koja bi ne samo vama već i vašim suputnicima svakako mogla olakšati putovanje je prijenosni WiFi uređaj. Budite privatno i poslovno dostupni, a vaši suputnici mogu bezbrižno surfati na vaš račun. Putujete li na udaljeniju lokaciju zbog vaše sigurnosti i sigurnosti vaših suputnika topla preporuka je uzeti opciju dodatnog vozača jer umoran vozač nije u stanju percipirati sve elemente važne za sigurnu vožnju.

Ukoliko želite jedinstveno iskustvo, srdačnu dobrodošlicu i izvrsnu uslugu, društvo čarobnjaka CARWIZ rent a cara stoji vam na raspolaganju.

Ako još niste, od sada ćete sigurno! https://www.carwiz.rent/hr/

Telegram Promo
Telegram autor
387 članaka Više o autoru