Pogledajte kako je ovaj čovjek za manje od 2 mjeseca zaradio više od 2.000 € trgujući na svjetskoj burzi od svoje kuće

ZADNJA IZMJENA: lip 24, 2015

Tomislav Rogić iz Banja Luke (BiH), je dio svog slobodnog vremena posvetio jednom suvremenom načinu zarađivanja novca koji mu već dva mjeseca osigurava konstantan prihod. On trguje na svejtskoj burzi preko interneta putem svog laptop-a ili mobilnog telefona kada je u pokretu.

’Vidio sam jednu reklamu na internetu za FXLider, malo me je zainteresiralo, pročitao sam nešto o tome i poslao im jedan mail. Vrlo brzo su mi odgovorili. Moje prvo pitanje je bilo čime se trguje i što je najprofitabilnije, na osnovu čega sam se opredijelio za naftu’, kaže Rogić.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovanje

Za manje od 2 mjeseca, Tomislav Rogić je na investiranih 5.000 eura ostvario profit od 2.182 eura trgujući cijenom nafte na svjetskoj burzi.

’Uložio sam 5.000 eura i za ova dva mjeseca napravio profit od nešto više od 2.000 eura. Sav profit koji sam ostvario do sada sam podigao, on je uplaćen na moj račun, a moj uloženi novac plus bonus koji sam dobio od FXLider-a i dalje stoje na mom računu za trgovanje’, kaže Rogić.

Svim posjetiteljima Telegrama, koji žele testirati trgovanje na svjetskoj burzi, FXLider daje 50€ namijenjenih za trgovanje na jedinoj burzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovanje

VIDEO

FXLider ima ekskluzivnu suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
Pored dolje navedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu , ili zahtjev za izvršenje transakcije bilo kojim financijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posljedice koje proizlaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za točnost i potpunost informacija. Sukladno tome svaka osoba postupa u tom smislu u potpunosti na osobni rizik. Svako osigurano istraživanje ne uzima u obzir specifične investicijske ciljeve, financijsku situaciju i potrebe određene osobe. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtjevima, osmišljen da promovira nezavisnost investicijskog istraživanja kao takvog.

 

Telegram Promo
Telegram autor
986 članaka Više o autoru
Više s weba