Treba li u shopping s maskom na licu i rukavicama? Objavljeni savjeti za sigurnu kupnju

ZADNJA IZMJENA: svi 11, 2020

Nakon skoro dva mjeseca bez shoppinga, u ponedjeljak se otvaraju trgovine u trgovačkim centrima, kafići i restorani. Svi se pitaju je li odlazak u kupovinu siguran, treba li nositi zaštitno odijelo poput astronauta ili je održavanje razmaka dovoljno, danas su objavljene upute za siguran shopping.

Web stranica www.shoppingirajodgovorno.hr daje one najvažnije upute za siguran shopping, a vjerovali ili ne – najveća zaštita je sami izbor mjesta za shopping.

Biraj prostrano

Tako, u uputama koje su objavljene na ovoj internet stranici, kažu da treba izabrati prostrane trgovačke centre i trgovine. U manjem trgovačkom centru teže je održati fizički razmak s ostalim kupcima, stoga je preporučljivo shoppingirati tamo gdje su hodnici dovoljno široko, a trgovine u centru dovoljno velike.

Nije samo važna veličina, već i broj i širina onih “sporednih” elemenata kao što su liftovi, stepenice, ulazi… Naime, ključ zaštite od virusa je održavanje razmaka, stoga je nužno posjećivati samo ona mjesta na kojima se nećete gurati s drugim kupcima na hodnicima trgovačkog centra, u toaletima kojih možda ima premalo, u liftovima ili pokretnim stepenicama koji su prekrcani.

Shopping ipak može biti ugodan

Kada se odabere pravo mjesto za kupnju i ako se pridržava osnovnih pravila, kupnja može biti sasvim ugodna. Sve savjete pronađi na www.shoppingirajodgovorno.hr

BIRAJ PROSTRANO ⚠️ KUPUJ ODGOVORNO!

Od ponedjeljka se otvaraju trgovine i kafići. ? Tvoja sudbina i zdravlje su u…

Posted by Shoppingirajodgovorno on Thursday, 7 May 2020

Telegram Promo
Telegram autor
955 članaka Više o autoru